Exploring Rural Thailand on a $3 Train Adventure

Exploring Rural Thailand on a $3 Train Adventure

Show Video

të gjithëve mirëmëngjes zakonisht ne po ju tregojmë se ku jemi, por kurrë nuk ju tregojmë se si arrijmë atje dhe kjo është pikërisht ajo që do të bëjmë sot, ne kemi një ditë udhëtimi siç mund ta shihni nga sasia e çantave që Unë kam për vete tani për të mbajtur gjithsesi ne do të shkojmë nga sunla deri në patal dhe hapi i parë për ta bërë këtë është të shkojmë në Hai nga sunla dhe aktualisht jemi duke u përpjekur të kuptojmë se çfarë lloji autobus ose furgon duhet të marrim y, kështu që dolëm drejt kullës [ __ ] Sanka dhe këtu supozohet se mund të merrni autobusë që do t'ju nxjerrin në Hai, nuk e kemi idenë se sa do të jetë kostoja por jam i sigurt se do të jetë më e përballueshme sesa të marrësh një eksperiencë autentike, kështu që këto duken të jenë, mendoj se këto janë stio ose s dhe uh qëndron për dy dy ndenjëse ose dy rreshta dhe um këto janë të mahnitshme për të lëvizur brenda qytetit, por nuk e di nëse do të na çojnë deri në Hai, ne duhet ta kuptojmë këtë, kështu që mendoj se duhet të flasim me disa njerëz këtu në orën kullë për të kuptuar saktësisht se ku duhet të shkojmë përshëndetje ku po shkoni ju shkoni në ha për autobusin [Muzikë] djathtas djathtas djathtas sesa faleminderit që krijova tani uh në Google përkthe në aplikacionin që sapo krijova një shenjë e madhe për ne që thotë se duam të shkojmë në Ha Junction dhe unë thjesht do t'ia tregoj atë kujtdo që kujdeset të shikojë telefonin tim njerëzit janë kaq jashtëzakonisht të dobishëm këtu sa e dobishme është si personi i tretë që na erdhi tashmë në kullën e sahatit dhe ata thanë se duhet të shkojmë në qoshe këtu të përpiqemi të kuptojmë se ku duhet të shkojmë sepse nuk duket shumë aktiv këtu për sa i përket autobusëve dhe gjërave të tilla, por ndoshta ka një autobus specifik ndalo kjo duket se është një stacion autobusi këtu ky mund të jetë ai që po sulmohet nga pemët dhe oh çfarë për qenin thurje thurje qeni um ky mund të jetë autobusi nuk e di le ta kuptojmë dhe mund të na duhet pyesni disa njerëz të tjerë, por ky është realiteti, unë mendoj se është realiteti i djemve që udhëtojnë me kohë të plotë, nuk është të lidhemi me taksi ose të vozisim përreth, të fluturojmë në klasin e parë ose ndonjë gjë të bukur, janë një dy tre katër pesë çanta shpine dhe nuk e kemi idenë se ku jemi 'do të shkojmë ose si do të shkojmë atje, kështu që le të shohim nëse mund të pyesim disa njerëz të tjerë për drejtimin që duhet të shkojmë, ka një kafene atje poshtë, ndoshta mund të pyesim atje ku është stacioni i autobusit, po, le të shkojmë të pyesim një disa vendas të tjerë dhe shikoni se ku duhet të qëndrojmë saktësisht në cilin stacion stacioni i trenit Stacioni i trenit asgjë nuk mundeni, por thjesht është në rregull H dhe pastaj marrim kapjen është gjithashtu mirë, mendoj se ju në rregull ah mirë cka kjo është e bukur është një lloj e di që ne Unë kurrë nuk ju thashë, por ne ishim në P për një kohë një herë um, mendoj se hera e parë që ishim në Tajlandë në fakt shkuam në p dhe autobusi dukej saktësisht kështu, kështu që ju keni vetëm pak hapësirë ​​këtu për të vendosur gjërat e tua në thelb dhe përveç kësaj janë mirë edhe pse keni hapësirë ​​të mjaftueshme për këmbët tuaja dhe gjithçka, kështu që unë mendoj se është në rregull dhe është 35 prapanicë për person 35 prapanicë për person kështu që vetëm 70 prapanicë ju arrini deri te kapela ey um mendoj se nëse rezervoni një rrëmbim nëse merrni një kapje nga këtu në hat ey, ndoshta është rreth 300 bukë, kështu që padyshim që do të kurseni një pjesë të tërë parash atje dhe ky është një AC atje dhe ne jemi në një furgon dhe unë nuk e di sa njerëz do të vijnë me ne, por mendoj se do të jetë një udhëtim mjaft i rehatshëm dhe është vetëm një udhëtim i shpejtë ndoshta 30 35 minuta me këtë minibus, po dhe më pas duhet të kuptojmë se si jemi duke shkuar për të marrë trenin për në Patong ne kemi biletat tona, por nuk e kemi idenë se ku është stacioni dje, në fakt folëm me një vajzë nga puket një vajzë tajlandeze nga puket dhe ajo na shpjegoi se si të rezervonim biletat në internet sepse unë disi po bëja në aplikacione të ndryshme që nuk ishin ato zyrtare, unë isha si një lloj rezervimi për të shkuar në Azi ose diçka e tillë, kështu që nuk ishte e drejtë dhe gjithashtu duhet të shpenzosh ndonjëherë pak më shumë se sa është bileta aktuale. uh po, më në fund gjetëm platformën e duhur dhe mendoj se Luke ndoshta do ta vendosë atë në të përshkrim në mënyrë që nëse jeni i huaj dhe nuk dini si të rezervoni bileta, do të gjeni atje [Muzikë] shumë interesante në fakt shoferi thjesht vendosi një shportë si thjesht mbajeni atë që ne ta merrnim ne nuk ishim në fakt e sigurt se çfarë do të bëjmë me shportën, por duket sikur të gjithë thjesht po paguajnë panairin e tyre ose po përpiqen ta kuptojnë së bashku dhe ah, edhe nëse keni nevojë për ndryshim ose diçka që thjesht merrni, vendosni diçka dhe hiqni këmbimin tuaj i asaj shporte të vogël në thelb dhe uh po një lloj sistemi shumë i besueshëm HI besoj në Evropë që nuk do të funksiononte kurrë në të vërtetë njerëzit nuk do t'i fusnin paratë në xhep për veten e tyre, por këtu në Tajlandë është e mrekullueshme njerëzit janë shumë shumë të sinqertë shumë të drejtpërdrejtë, vërtet të mahnitshëm Oh mënyrë e gabuar po çfarë është kjo mirupafshim, na zbritën sa më afër stacionit Hai, përshëndetje, më falni dhe ne do të shkojmë në këmbë pjesën tjetër tani në stacion, por nuk e di sa larg është saktësisht unë mendoni se është si 700 M ose diçka që ne jemi shumë afër stacionit, kështu që doli se ishte jashtëzakonisht e mirë për ne është 35 B për person dhe na mori shumë afër stacionit që jemi vetëm më lejoni të kontrolloj tani mbajeni më vonë mora një 650 m nga stacioni që të mos kemi zjarr për të ecur fare, kjo është oh, po funksionon në mënyrë perfekte deri më tani dhe treni ynë nuk niset për 2 ose 3 orë të tjera, kështu që jini mjaft me kalimin e kohës po ne në fakt jemi vërtet shumë herët sepse nuk ishim të sigurt se si do të shkonte situata e ventilimit, kështu që thjesht do të shkojmë, thjesht thamë në rregull, më mirë të jesh herët se shumë vonë, kështu që unë Unë në fakt nuk jam i sigurt se ku duhet të shkojmë fare, mendoj se përpara është e vetmja mënyrë, por ne po ecim direkt në trafik që ndoshta nuk është aq i mirë, kështu që le të ecim këtu mund të jetë pak më e sigurt potencialisht po mirë kështu që 700 m të fundit deri në stacionin që do të ecim, gjithashtu nuk kemi ngrënë mëngjes, kështu që ndoshta do të hamë mëngjes në stacion, besoj se zakonisht ata kanë ushqime në stacione surprizë dhe po, ne jemi thjesht do të kemi pak ushqim atje, atëherë para se të hipim në tren, ju e dini se ku të shkoni, thjesht duhet të marrim një djathtas këtu dhe pastaj një tjetër majtas dhe më pas duhet të jemi atje pothuajse oh mirë fatmirësisht nuk po bie shi tani oh zot im po binte shi fjalë për fjalë 7 ditë në javë uh ne donim të filmonim video këtu në Hai dhe gjëra të tilla, por fjalë për fjalë thjesht po binte shi pa pushim, kështu që nuk kam qenë shumë me fat me motin kohët e fundit, po kjo është pikërisht ajo që doja të thoja si mirë, ne në fakt kemi qenë në hatii disa herë duke u përpjekur të filmojmë një video, por thjesht binte shi pa ndalur gjatë gjithë kohës, kështu që nuk arritëm ta bënim atë, kështu që më falni pa video hatii, por ne jemi në Hai për momentin. mbase kjo e kompenson atë djema ne ia dolëm tani brenda në Hai Junction ose në stacionin e trenit Hai dhe po rrëmbejmë vetes një goditje të shpejtë të kafeinës përpara se të bardhim trenin përsëri, ne jemi shumë herët tani, është akoma një tjetër si 2 orë ose kështu që derisa të vijë treni ynë, ne jemi gjithmonë në anën e sigurt, ne arrijmë gjithmonë shumë më herët nga sa duhet, veçanërisht pasi filluam të merrnim trena nëpër Azi, sepse kurrë nuk e dini se çfarë do të ndodhë, mund të jetë një vonesë ndonjëherë ne kishim trena që u nisën edhe më herët se sa ishin planifikuar, kjo është përvoja jonë e parë me tren në Tajlandë, kështu që ne nuk e kemi idenë se çfarë të presim dhe ne do të marrim trenin e klasit të dytë nga këtu në Patal Long që është diku shumë pak njerëz e vizitojnë dhe kjo është e gjithë arsyeja që ne duam të shkojmë dhe të kontrollojmë patalin dhe këtu do të kalojmë edhe Vitin e Ri, por ky këtu është Kafeja e Trenit siç mund ta lexoni me siguri atje në krye. këtu ju merrni rregullimin tuaj të kafeinës, ata gjithashtu kanë disa ushqime të lehta dhe gjëra të tilla, por po, ne do të pimë një kafe të shpejtë dhe më pas do të pushojmë para se të hipim në këtë tren që është shumë i mirë, në fakt nuk e di pse u nisëm duke porositur ekspres si vetëm dy javë më parë, sepse njëri prej nesh donte të kishte si një ekspres, por si unë, të ziun e vogël pa sheqer lloj i ekspresit por ne e morëm këtë dhe atëherë tani jemi djalltarë të ekspresit tajlandez nëse dëshironi H është si ekspres por me qumësht dhe besoj pak sheqer ndoshta aty sepse padyshim që është i ëmbël dhe më pas i ftohtë dhe është shumë i bukur në fakt dhe sikur qëllon zgjohesh nëse do të të pëlqen të pish një gllënjkë dhe është si pow awake e vërtetë është bërë shumë shpejt kafeja jonë e zgjedhur, por ne do ta shijojmë këtë tani dhe hh, duhet të marrim trenin së shpejti dhe pastaj është vetëm një shpejt Udhëtimi me tren për në Patong Unë besoj se është vetëm rreth një orë ose më shumë në tren, kështu që duhet të lundrojmë pa probleme, do të shohim se çfarë do të ndodhë, padyshim që do t'ju tregojmë akomodimin tonë se si duket dhe gjëra të tilla gjithashtu le të shkoni në paal duke pritur trenin tani dhe ne jemi vetëm përpara platformës në të cilën duhet të jemi dhe në thelb është një zonë e madhe pritjeje, mendoj ku njerëzit ulen këtu presin trenin tuaj dhe pastaj të gjithë shkojnë në vendin e tyre përkatës platformë Më duhet të them se përvoja e deritanishme ka qenë shumë pozitive ne hymë në stacionin e trenit dhe menjëherë uh një ushtarak i ushtrisë erdhi tek ne na pyeti se ku po shkojmë se çfarë është treni që na solli këtu na tha të prisnim, pastaj një grua tjetër bukuroshe tajlandeze erdhi tek ne, filloi të fliste me ne, na pyeti nëse kemi nevojë për ndihmë dhe na tha se na udhëzuan se ajo na udhëzoi se ku do të duhet të shkojmë. Njerëz me të vërtetë të mrekullueshëm këtu kaq miqësorë i bën çdo gjë që i bën ditët e udhëtimit tepër të qetë dhe të rehatshme um në përgjithësi është një përvojë e jashtëzakonshme dhe padyshim që mezi pres të udhëtoj nëpër pjesën tjetër të Tajlandës me këta trena sepse ka fjalë për fjalë një linjë që ju çon nga jugu shumë i thellë deri në Bangkok dhe pastaj gjatë gjithë rrugës lart në vende si changai etj, por uh përvojë shumë pozitive e djemve të largët [Muzikë] po po mirë djema është koha për të hipur në trenin që po përpiqemi aktualisht kuptoni se ku duhet të shkojmë ky është numri katër dhe ne jemi në kabinën numër pesë, kështu që kjo këtu [Muzikë] perfekte është shumë kaotike këtu në stacion ky tren po shkon në thelb nga Yala deri në Bangkok kaq shumë i zënë kështu shumë njerëz është sikur i gjithë stacioni sapo po hyn në këtë tren po po është vërtet shumë i ethshëm, ne jemi shumë të emocionuar të shohim se çfarë lloj peizazhi mund të shohim gjatë gjithë rrugës në këtë udhëtim [Muzikë] në rregull le të shkojmë [ Muzika] in wow kjo është e bukur, e dua atë , ne gjetëm vendet tona tani, më duhet Luka që të lëvizë bagazhin lart, ndërsa përpiqet të mos godasë një xhaxha apo teze, po kjo është një shtrëngim i fortë këtu djema, ka shumë njerëz, shumë njerëz shumë njerëz këtu, por shumë hapësirë ​​për bagazhe nuk do të gënjej kështu që ne duhet të jemi mirë për bagazhin tonë përshëndetje ju dëshironi të uleni ndoshta në rregull unë jam ulur oh Zoti im Jezu Krisht që ishte më rraskapitës seç duhej sepse njerëzit po vijnë nga të dyja anët dhe ne jemi shumë të gjatë dhe të mëdhenj, padyshim, kështu që po përpiqemi të kalojmë, kështu që jemi shumë të mëdhenj për këtë situatë, por rregullimi i ndenjëseve është shumë i mirë, po, ka shumë uh shumë hapësire për këmbët dhe duket se ka shumë tifozë, kështu që jam i sigurt se fluksi i ajrit këtu është i mirë plus dritarja është e hapur gjerësisht, kështu që sapo treni të fillojë do të jetë i bukur dhe i freskët, le të shpresojmë që oh sezoni i shirave zgjat si orën tjetër nëse jo uh shpresoj që këto dritare të mbyllen disi kështu që ne do të lagemi shumë nëse jo djalë pas teje oh ja ku shko ai e di se si është ti je dritarja profesioniste ka një zonjë oh dikush po shet pulë po ashtu edhe një zonjë sapo kaloi uh duke shitur çaj dhe uh matcha dhe kafe dhe ne shkuam menjëherë për çaj taii dy herë që padyshim që ju merrni akullin në një qese dhe pastaj çajin taii me qumësht dhe ndoshta i sheqerosur paraprakisht dhe gjithçka gjithashtu, kështu që ishte perfekte dhe ajo donte vetëm 30 bythë për çaj që është absolutisht perfekt dhe tani kemi një çaj të këndshëm pasdite ndërsa jemi në rrugë të mbarë, besoj se ajo po shiste pije joalkoolike si mirë të gjithë po shesin diçka këtu është me të vërtetë mahnitëse, mund të merrni pothuajse gjithçka që dëshironi, mund të bëni pak pazar dhe hh kjo është në thelb ajo që është nëse jeni duke pyetur veten se norma e konvertimit është tepër e përballueshme për të marrë disa pije freskuese, ju keni një qese plot me akull dhe shumë çaj po ashtu perfekt oh kjo zonja shet edhe pule se pula vertet ka aroma te kendshme aroma shume te mira beje vete TIY une jam i tille si nuk e di nuk jam shume lehte le te themi keshtu motorikisht une 'nuk jam i mire nuk jam i mire ne kete nuk di si ta bej pa e vendosur ti cajin kudo oh oh zot jam shume krenar per mua djema e bera dhe tani ju keni nje caj TI ne një qese plot me akull vendose kashtën në çantë vendos një nga këta djem këtu rreth saj për arsye sigurie që e di që nuk i di dhe tani mund ta bësh vetë nga TIY oh shumë e ëmbël, por shumë e ëmbël në shumë prej tyre zonat nëpër të cilat po kalojmë, ju mund të shihni në fakt pasojat e sezonit të shirave, shikoni këtë, duket sikur nuk duhet të jetë aq e përmbytur, padyshim që pjesët e saj mund të jenë zona e tipit Mangrove ku zakonisht do të përmbytej dhe nuk duket sikur e gjithë kjo supozohet të përmbytet, kështu që po, um, nuk isha i sigurt nëse do të shohim ndonjë nga ato, por ja ku shkoni, unë kam parë disa jetë këtu dhe atje në Tik Tok um ku mund të shihni se sa të përmbytura janë disa zona në jug të Tajlandës dhe e dini se është si me të vërtetë si jo e frikshme, por si le të themi shqetësuese për të parë sa lart është uji në shumë zona dhe në fakt jam shumë i befasuar se treni mund të udhëtojë pavarësisht nëse në thelb është duke kaluar nëpër të gjithë këtë si zonë e përmbytur pasi mund ta shihni dyshemeja këtu poshtë duket se është pak e ngritur, por gjithçka tjetër është thjesht e përmbytur, mirë djema [Muzikë] [Muzikë] ju jeni një zotëri i tillë që më ndihmonte me bagazhet e mia II u mbërthye midis karrigeve midis sediljeve me çantën time të shpinës ai e bëri atë Unë u tremba aq shumë sa treni do të fillonte të lëvizte ndërsa unë jam ende brenda djema e bëmë [Muzikë] dy ky është vendi ku do të jemi për një kohë wow sa një udhëtim i bukur i bukur me tren shumë i këndshëm jashtëzakonisht i shpejtë um tren shumë i pastër si dhe pamjet ishin të mahnitshme Tajlanda është kaq e gjelbër e shijshme dhe e bukur dhe uh siç tha Naomi shumë përmbytje për fat të keq, por shpresojmë që CR nuk do të ketë shumë shi këtu dhe uh duke hipur në ato lloje të trenave nëpër vende është një nga aktivitetet e mia të preferuara për të bërë kështu që jam disi i trishtuar që tashmë ka mbaruar, por ne do të të jemi në patal për një javë dhe më pas mund të vazhdojmë të ecim me këtë tren në veri dhe nuk mund të pres përshëndetje, xhaxhai i mirë u desh të tundte shumë mirë përshëndetje mirë, kështu që e bëmë rrugën shumë shpejt shumë afër stacionit të trenit fatmirësisht, por ia dolëm hotelin tonë do ta kontrollojmë dhe do t'ju tregojmë gjithçka situatën e dhomës dhe më pas mund të hamë një kafshatë për të ngrënë gjithashtu po ndihet mjaft i uritur dhe është goxha vonë gjatë ditës, nuk kam ngrënë ende shumë, kështu që pothuajse ra në dyshemenë e sheshtë Yepi ishte gati i zhdukur në hyrjen e parë oh ata kanë biçikleta falas oh mjaft i madh në rregull a jeni nga palatal po po oh bukur dhe shkoni direkt në rregull në rrugën tonë për në dhomë tani po oh unë shkoj i pari oh kjo është e bukur po ti shko i pari ne nuk dimë ku të shkojmë televizor dhe po hape ah dhe në këtë moj ok 23 është në rregull pak ujë i ftohtë oh mirë mirë numri zero dhe ky një TV në TV oh TV anglez sportive oh Sky wow nuk kanë kishte se ne kurrë nuk e kishim atë përpara Superiores padyshim që të vendosnim B në atë që nuk duhej të vihej në Chelsea dhe Liverpool oh Wii oh yeah lidh oh perfekt dhe telefononi numrin zz zero oh perfekt a jeni oh po mirë jeni i mirëpritur faleminderit kështu shume faleminderit faleminderit oh prit ne rregull kepucet tona jane akoma jashte kjo eshte ne rregull nuk ka rregull mire se erdhe ne dhomen tone kemi TV anglisht nuk kemi pasur TV anglisht ne uh nuk e di mbi nje vit dua te them oh në Indi ne kishim disi indish oh ne kishim televizor anglisht, por uh po mirë indian version le t'i hedhim një sy banjës y po e përjetojmë me ne së bashku oh shikoni një surprizë tualeti oh shikoni një tualet oh shikoni një surprizë dushi është goxha e madhe edhe pse një banjë mjaft e madhe me shumë hapësirë ​​që është me siguri shumë e pastër super e pastër Super po super i bollshem I dua ata kane dy elefante per ne ne krevat sa te lezetshem le te shohim se cfare pamje kemi ketu vend parkimi ju keni pamjen e parkingut keshtu qe asgje e cmendur e vecante nje ballkon mjaft i madh edhe pse keshtu eshte ne rregull dhe po përshtypja e parë së pari shikoni në patal për një kohë të gjatë ne fjalë për fjalë thjesht ecëm shumë shpejt nga stacioni i trenit deri këtu, që është vetëm 3 ose 4 minuta në këmbë um, por përshtypjet e para të Patong-ut padyshim që është një ditë mjaft gri me re tani, por është shumë e bukur është jashtëzakonisht vendas, askush nuk është i mençur, kështu që ne fjalë për fjalë zbritëm nga treni dhe në kohën që ecnim nga treni në këtë hotel si 20 njerëz thanë përshëndetje për ne njerëzit po ndalojnë në makinat e tyre duke qenë se pse ka njerëz të bardhë këtu kështu që kjo është zakonisht lloji ynë i preferuar i vendit për të ardhur, sepse zakonisht është ushqimi më i mirë, personalitetet më të mira si ju keni parë me djalin që sapo na tregoi dhomën super bukur takuam një djalë shumë të bukur që shiste gjëra ai ishte pak i mërzitur, por ai ishte me të vërtetë e bukur si dhe um po njerëz të mrekullueshëm deri më tani po dhe uh shumë i emocionuar për të parë më shumë nga kjo të gjithë ndalojnë për të na përshëndetur me dorë dhe unë besoj se ky është ndoshta një nga vendet ku do të mund të bëhesh super ushqim autentik tajlandez, sepse nuk mendoj se ata kanë dëgjuar për më pak pikante për të huajt për farang, kështu që mezi pres të provoj ushqim super autentik tai, më mirë besoni se ne tashmë e dimë se çfarë do të bëjmë nesër. planifikimi i marrjes me qira të një skuteri apo diçkaje të tillë, por ndoshta ne mund të vozisim me këta djem të këqij, uau ju djema, shpresoj që ta shihni siç duhet atje në distancë uh ky është një nga më të lartat le të themi malet, diçka si një kodër uh , por duket vërtet shumë e ashpër nga jashtë, por shumë interesante um mali për t'u parë dhe në fakt në njërën prej tyre mund të ngjitesh lart, me sa duket ka një ngarkesë shkallësh që mund të ngjitesh dhe ne ende po përpiqemi t'i kuptojmë nëse është në të vërtetë ky ose nëse ka disa nga këto rreth e rrotull, kështu që mund të jetë ndryshe nga ky specifik, por tashmë duket kaq i lezetshëm, do të doja të ecja në një ecje në një nga ato me të vërtetë mahnitëse në të cilat jemi aktualisht gjuetia për pak ushqim sepse nuk kemi ngrënë asgjë sot, por gjatë rrugës gjetëm të gjithë këta zogj të çmendur, por të gjithë duket se janë vetëm në mbeturina atje, është një lloj zone e lokalizuar ku të gjithë zogjtë janë um Ndjeva sikur direkt në hotelin tonë nuk kishte aq shumë zogj, jo fare nuk mund të dëgjonim asnjë zogj dhe më pas sapo dolëm jashtë dhe kaluam nëpër rrugicën në të cilën hymë për të hyrë në hotelin tonë dhe një herë dolëm zona e hotelit është sikur nuk dëgjon asgjë përveç zogjve të çmendur dhe ne pamë në internet që ka një treg nate këtu um direkt në stacionin e trenit të Tong, kështu që besoj se këtu do të shkojmë tani për tani shiko hyrja e tregut duket tashmë shumë premtuese woo tani ne duhet të blejmë një pat Tha tani ne me siguri duhet të blejmë një pat Tha dua dua një përkëdhelje Tha ky djalë me të vërtetë e di se çfarë po bën, kjo është definitivisht ne duhet të provojmë pak ushqim ushqim deti ose ndoshta thjesht një PI i rregullt do të merrte një karkalec mbase [Music] ne jemi kaq të gjatë ne jemi kaq të gjatë oh zot im mendova se do të rrëzoja gjithçka duke ecur këtu faleminderit oh, mirë djema kështu që gjetëm Në thelb nuk na u desh shumë kohë për të gjetur një jastëk TI me pamje tërheqëse dhe ky është H Tregu i Natës në stacionin e trenit, besoni ose jo shumë afër vendit ku po qëndrojmë në patalon, kështu që është tepër i përshtatshëm për ne dhe uh ne në thelb kaluam pranë kësaj blloku. Ai shitësi dhe ai po bënte shumë truke

buzëqeshje e madhe në fytyrën e tij me të vërtetë shumë interesante, ne duhet të ndalemi dhe ta provojmë tani ata na dhanë një shumëllojshmëri të tërë të llojit të zakonshëm poppings kështu që ju keni kikirikë keni uh sheqer ju sigurisht keni thekon djegës djegës që janë shumë të bluara dhe më pas besoj se këtu mund të keni pak salcë peshku po me erë si salcë peshku më pëlqen shumë gjithçka këtu edhe pse nuk jam shumë i sigurt nëse do të shtoj më shumë sheqer për këtë, sepse kur ai po e përgatiste, ai hidhte ngarkesa me sheqer mbi të dhe unë jam shumë i emocionuar ta provoj këtë tani, do të filloj duke ngarkuar disa kikirikë në [Muzikë] këtu dhe padyshim pastaj pak djegës si dhe disa thekon djegës nuk do të bëhen shumë të rënda, sepse nuk e di sa pikante janë ende, por le t'i provojmë edhe këto [Muzikën], pastaj do të kërkojmë një pirun dhe një lugë dhe do të zhyteni dhe provoni këtë tani kjo që kam këtu djema është vetëm kravata e thjeshtë, kështu që le ta provojmë [Muzika] që është jashtëzakonisht e mirë, speci djegës është shumë shumë pikant, si dhe më vjen mirë që spërkata vetëm pak për shkak ky është një spec djegës mjaft i fortë dhe unë shkoj për një kafshatë tjetër, ka shumë gjëra që ndodhin këtu, djema me shije të ndryshme të pabesueshme, ushqime joreale në rrugë në Tajlandë, pavarësisht se ku shkoni, pavarësisht se cili qytet është, por veçanërisht në llojin joturistik. jashtë qyteteve të tipit më të mirë si ky, disa nga ushqimet më të mira në rrugë që do të provoni ndonjëherë në jetën tuaj . natën e parë këtu në patalon ju dëshironi të provoni karkalecat tuaja një po mirë djema unë do të provoj edhe të miat shkova për karkalecat dhe do të filloj duke shtuar pak gëlqere në ekuacion, ndoshta nëse Unë mund të oh, po derdhet në drejtime të ndryshme po, nuk po shkon atje ku supozohet të shkojë akoma dhe zakonisht vendos pak kikirikë në PTI-në time, gjithashtu kështu më pëlqen dhe uh sepse Luka tha që djegësi është shumë i fuqishëm Mund të mos shtoj asnjë prej tyre, nuk e di, mbase tashmë është pak pikante, le të shkojmë dhe ta provojmë kështu, dua të them që kjo është e bukur, është shumë e mirë, por në vetvete nuk është fare pikante, kështu që mbase shtoni pak nga ajo erëz po vetëm për ta spërkatur këtu dhe atje kjo është kështu që shijon shumë ndryshe nga PTI që kemi provuar deri tani që është interesante në fakt oh po është shumë um dua të them vit frutash po ndoshta po po shijet janë krejtësisht ndryshe nga ato që ne zakonisht kemi shije shumë të ndryshme dhe uh, sepse porosita një karkaleca, padyshim që mora karkaleca deti karkaleca mjaft shumë prej tyre në fakt oh po Super Fresh shumë shumë e shijshme super me shije M shumë lëng po kjo [Muzika] është shumë e mirë dhe um PTI i thjeshtë i nuk do të paguajmë 40 dollarë për këtë dhe karkaleca besoj se është 45 bu tani edhe nëse doni të shikoni Bangkok për shembull do të paguani të paktën dyfish në disa vende madje edhe trefish siç pamë ne pamë karkaleca PES në Bangkok për rreth 120 B dhe që është ende super e përballueshme si mos më keqkuptoni por kjo është 45 por kjo është si € për një kravatë kapele karkalecash e cila është absolutisht e pamposhtur përbërësit janë Super Fresh super super e shijshme unë nuk e di nuk mund të kërkoj asgjë më shumë se ajo që morëm këtu shumë shumë mirë, jam i lumtur që ushqimi ynë ishte absolutisht i pabesueshëm dhe erdhi faleminderit që erdhët po, sigurisht që mund të shkojmë ushqimi arriti në rreth 2 € që është i çmendur të jem i sinqertë jashtëzakonisht i lirë K faleminderit bybye fore

2023-12-29 19:10

Show Video

Other news