Susitikimas su Ilhan Dogan Safir greit bus dešimtuke didziausiuju kompaniju Lt titrai

Susitikimas su Ilhan Dogan Safir greit bus dešimtuke didziausiuju kompaniju  Lt titrai

Show Video

Ilhan dabar prisijungė prie mūsų pokalbio ir bendraus su mumis. Dabar Askeris jį pakvies, kad mes galėtume pamatyti ir sužinoti svarbiausią ką nori šiandien mums pasakyti Ilhan Dogan. Pačioje pradžioje noriu pasakyti Askeriui Ačiū už gerus žodžius. Aš nenoriu daug laiko iš jūsų atimti, todėl pasistengsiu per dešimt penkiolika minučių pasakyti, tai, kas svarbiausia Aš labai gerai atsiliepiu apie Rusiją, todėl,kad mano dukra turi rusų šaknis. Jos vardas Maša. Ji taip pat bus Dubajuje gruodžio 5 dieną. Dabar noriu paaiškinti kodėl po 33 metų darbo su produktais aš išėjau iš šios srities ir ten jau nebeesu. Ne visada yra svarbu, kad pažįstama yra tinklo rinkodara trisdešimt su virš metų, svarbu yra ar aktyvūs esame šioje srityje. Ir, kai Askeris pasakė, kad čia labai daug darbo ,tai man yra normalu, nes, kaip be darbo gali ko nors pasiekti. Tai yra būtina sąlyga.

Aš manau, kad darbas yra pagrindinė sąlyga , kad galėtum mėgautis gerais dalykais gyvenime. Tačiau aš tikrai nemaniau, kad man teks 16/18 valandų dirbti per dieną , bet, tai yra reikalavimas. Bet, jei nori kažko grandiozinio pasiekti, tai reikia labai daug dirbti, reikia daug dirbti. Ir mano atsakymas į klausimą kodėl aš daugiau nedirbu produktinėje srityje, nes manau, kad produktinis verslas jau nebegaus šanso, nebegaus to MOMENTUM veržlaus augimo , kaip, kad buvo 25 metus atgal. Šitam yra daug priežasčių. Bet viena iš jų , kad šiose kompanijose dalyvauja labai daug žmonių , kurie neturi jokio supratimo , kaip teisingai plėtoti tinklo verslą. Jie nesupranta, kaip galvoja, kaip jaučia tinklinio verslo lyderiai situaciją ir šis nesupratimas yra pati didžiausia priežastis.

Ir dažnai jie ateina nežiūrėdami, net į top lyderius, kaip į žmones ir jie į juos nežiūri, nesielgia pagarbiai ir su supratingumu. Kaip aš jau sakiau 29 metus buvau vienoje kompanijoje . Iš mano pusės buvo beprotiškai lojalus požiūris į komapniją iki Creizy. Beprotiškai jais pasitikėjau, kaip neregys. Net nemačiau tų neteisingų dalykų, kuriuos jie darė. Kas įdomiausia, kad toje Alevi ( vertimas neaiškus ) kompanijoje , kad ir mano nuosavoje kompanijoje, arba vėliau Jeunesse kompanijoje, viską ką aš siūliau, pradžioje buvo nesuprasta, bet vėliau tai vyko. Pirma neteisybė buvo ta, kad digitalinė industrija tinkliniame marketinge kalbama, kad viskas tai yra scamas, piramidė ir vienintelis sąžiningas verslas yra produktinis verslas. Draugai, digitalinis verslas nebūtinai turi būti scamas. Ir antra didelė problema yra ta, kad tuos produktus, kuriuos siūlo produktinės kompanijos yra daug paprasčiau ir pigiau nusipirkti internete. Dabar nėra problema nusipirkti kažkokį ypatingą kremą , tuos produktus, kurie anksčiau turėjo vertę, o dabar galima lengvai nusipirkti internetu. Ir tas bumas, kuris buvo 25 metai atgal, kai šioje industrijoje buvo galima uždirbti labai daug pinigų , paradyti labai gerą karjerą. Dabar yra ne ta situacija. Dabar net prieinama prie to, kad produktinės kompanijos savo apyvartas daro su influenceriais , bet ne su tais, kas kuria tinklus, komandas.

Ir ką dabar aš labai aiškiai pastebiu, kad produktiniame sektoriuje praktiškai nėra rimtų, didelių lyderių, kurie ten užsilaikytų , jei jie neseniai pradėjo. Pagrinde ten dalyvauja tie, kurie pradėjo 20,30 metų atgal ir jiems paprasčiausiai nėra reikalo išeiti iš tos kompnijos, todėl,kad jie ten gauna kiekvieną mėnesį tam tikras sumas pinigų. Ir tam rimtam požiūriui , kaip statomas verslas, o aš nuo savęs pridėsiu, kad produktinėse kompanijose yra toks reiškinys, kai jos išeina į rinką , jos negali išsilaikyti ir iš rinkos išeina. . Ir tie žmonės, kurie statė verslą tose rinkose, kurie investavo pinigus, savo laiką , jie praranda savo pagrindinę egzistenciją ir tai yra ne rimta. Ir tai buvo priežastis, kad aš pardaviau savo kompaniją Jeunesse Ir noriu pasakyti, kad ir Jeunesse aš negavau pinigų . Ir pabrėžiu, kad, tai ir ne rimtas požiūris. Ir aš pabrėžiu, kad kalba eina apie produktinį sektorių tinklinės rinkodaros sektoriuje. Ir dėl dviejų prežasčių aš daugiau ten neesu. Pirma: šansas MOMENTUM ten daugiau neįvyks.

Ir antra: jų nerimtas požiūris į lyderius, kurie kuria apyvartas Ir kas dar labai sverbu, kad gal jums ir patinka produktinis verslas, bet jūs nerasite daugiau tų didelių lyderių šiame sektoriuje, todėl, kad tai tampa daugiau nebeįdomu. Jie dalyvauja, daro šimtais milijonų apyvartas kitoje srityje – skaitmeninėje srityje. Tai yra kriptovaliutos, mintingas. Tai yra trendo srityje, kas šiandien visiems girdima. Ir aštuonis mėnesius, ką Askeris ir sakė, aš nepradėjau todėl,kad Askeris tiksliai žinojo, kad, jei aš kur ir pradėsiu, tai tas neturi būti scamas, neturi būti piramidė Ir jis man pastoviai tvirtino, kad kompanija, urioje jis yra kuria tai, ko pasaulyje dar niekas neturi.

Ir žinoma jūs suprantate, kad per šiuos aštuonis mėnesius man pastoviai siūlė ateiti , jungtis į kokią nors produktinę kompaniją ( dabar nenoriu jų pavadinimų sakyti. Arba į digitalinę produktinę komapniją ), bet Askeris man sakė, kad viską ką jie siūlo paskęs šešėlyje tos kompanijos, kurioje jis dabar dirba. Bet kalbant galiu įvardinti kompanijas, kurios man siūlė milijonus sutartyse ( kompanija PM , Omega Draiwing , Platincoin...) bet aš visoms joms atsakiau , nes tikėjau tai, ką sako Askeris. Aš buvau Dubajuje tuo momentu, kai vyko pirmas rugsėjo mėnesį renginys. Next Level – taip vadinosi vykęs renginys rugsėjį.

Šiame renginyje aktyviai nedalyvavau. Aš paprasčiausiai stebėjau, kaip viskas organizuota, kad suprasčiau, kaip viskas struktūrizuota. Aš pasiėmiau kartu iš Vokietijos labai konservatyvų partnerį, kuris visada labai atsargiai žiūri į digitalinius tinklinio variantus , bet labai gerai visame tame nusimano. Aš jį pasiėmiau ten. Ir pirmą ką jis man pasakė, kad nori užsiimti tinkliniu marketingu , kai jis susipažino kokia yra Zeniq kompanijos technologija.

Ir kas svarbiausia dėl savęs aš nusistačiau per šį susitikimą, kad tai yra tikri verslininkai. Tai žmonės, o ne statytiniai asmenys ir ačiū Dievui. Dievui, jie atviri dirbti pasiimant tinklinio verslo sistemą , bet jie patys ne iš tinklinio verslo. Iš vienos pusės gali pasirodyti, kad tai yra trūkumas ir man reikės atlikti tą darbą, kurį jie turėtų atlikti, bet neturi patirties . Iš kitos pusės jie pilnai susikoncentravę tik į vieną dalyką – jie kuria digitalinį gigantą, tą kompaniją , kurią nuo pat pradžių jie suplanavo sukurti.

Ir tai ką jie sukūrė ir pristatė mums rugsėjį – programėlę, keityklą, blokų grandinę, visumoje visą ekosistemą ir visa tai decentralizuota. Aš supratau, kad tai nėra kažkos žaidimas ar žaidimo laukas. Tai pasaulinis žaidėjas. Kompanija Pasaulinio žaidėjo statusu. Ir tai labai didelė viltis dėl pinigų tiems žmonės, kurie pas mus ateina , todėl, kad niekas dėl gobšumo šių pinigų negalės išimti, persivesti.

Todėl,kad tai yra decentralizuota, viskas maksimaliai apsaugota ir randasi, kaip seife. jie net neturi rakto nuo šio seifo. Aš buvau taip įkvėptas viso to, kad aš pasakiau: mato tikslas per tris metus Safir kompaniją išvesti į TOP kompanijų dešimtuką. Beje, ne tų scamų, kurie slepiasi ir nenori būti didžiausių tinklinio pasaulio kompanijų lentelėje . O mes per tris metus turime būti dešimtuke tokių didelių kompanijų kaip Amway, Forever Living ir kitų, kurios įeina į šią didžiausių pasaulio komapnijų lentelę, bet su digitaliniu produktu.

Aš nenoriu, kad mes būtume panašūs į kitas kriptovaliutų kompanijas , kurios daro didelias apyvartas, bet bijo viešumos. Aš nenoriu dirbti kompanijoje, kuri bijo viešumos. Ir mano antras tikslas – per penkis metus Safir kompaniją išvesti į pačių didžiausių gigantų šios industrijos kompanijų trejetuką viešame teste. Ir dešimt milijardų apyvartą per metus padaryti yra be problemų dėl vienos priežasties , todėl ,kad digitaliniai produktai momentaliai išplinta po visą pasaulį globalioje rinkoje. Patvirtinant, tai ką aš pasakiau, jūs patys galite matyti Rusijos rinkoje – produktinės kompanijos išėjo iš šios rinkos.

Digitaliniai decentalizuoti produktai , jų neįmanoma blokuoti ir dėl šios priežasties jie egzistuoja ir Rusijoje. Aš jums dėkoju, kad jūs man skyrėte dėmesio, manęs paklausėte , daugiau naujienų, kurias aš jums ruosiu jūs išgirsite susitikime Dubajuje . . Ir diena šiandien yra ne tam,kad kalbėti kalbėti kalbėti, bet pristatyti pristatyti pristatyti , daryti daryti daryti. Aš žinau, kad tinklinės industrijos darbuotojams labai svarbu , kad, tai ką pažadėjo, tai ir turi ateiti. Aš jums labai dėkoju už mūsų bendrą darbą.

Dvi minutes prašau. Askeris dėkoja ir sako, kad , jeigu šiandien viršuje, ant pjedestalo stovi kompanija Amway Herbalife , kuri 4, 5 milijardus apyvartą daro per metus , tai dabar atėjo laikas, kad mes juos pasivytume ir aplenktume. Aš jums nelabai didelę paslaptį pasakysiu, kad ateinančiais ir vėlesniais metais , labai daug produktinių kompanijų išeis iš rinkos. Net tokia kompanija, kaip Jeunesse, kuri darė milijardines apyvartas, tai dabar daro truputį daugiau nei du šimtus milijonų per metus ir jai baigiasi pinigai apmokėti tiems, kas tuos produktus kuria. Ačiū jums didelis. Aš einu dirbti.

2022-12-04 02:55

Show Video

Other news