PS-Tools Sysinternals: Psping.exe Testing network bandwidth

PS-Tools Sysinternals:  Psping.exe Testing network bandwidth

Show Video

të huaj [Muzikë] ER pishina dhe ky kanal i dedikohet ajo studentë profesionistë të IT-së dhe kushdo të cilit i pëlqen të mësojë lëndët teknike [Duartrokitje] faleminderit [Muzikë] [Duartrokitje] ne jemi në një seri të quajtur pjesë e mjeteve PS të këtij sistemi Suite të brendshme jemi fokusuar në 12 mjete të quajtura mjete PS ato janë 12 komunale që janë shumë mjete të fuqishme në distancë që mund të ndihmojnë ai pro bën shumë gjëra në të përditshmen e tij detyrat pjesa e katërt do të jemi fokusuar në PSP duke parë Rrjetin testimi i gjerësisë së brezit është në rregull gjerësia e brezit dhe gjerësia e brezit janë të dhënat kapaciteti i transferimit të një rrjeti në bit për sekondë BPS Komunikimi Federal i SHBA Komisioni përcakton internetin me brez të gjerë shpejtësitë si lidhje me një gjerësi bande prej 25 megabit për sekondë për shkarkim tre megabit për ngarkim le të shpresojmë që vazhdon të rritet vëreni të ndryshimi këtu në latente që shikuam koha sa kohë duhet për të marrë të dhënat nga kjo pikë në këtë pikë gjerësia e brezit ne po shikojmë se sa i madh është kapaciteti hype sa bit në sekondë mund të lëvizni nga kjo pikë në këtë pikë tani monitorimi i gjerësisë së brezit është shumë i rëndësishëm në Enterprises ka konzola si ky softuer me burim të hapur i palës së tretë kompanitë ofrojnë shumë nga kjo drejtpërdrejt monitorimi i gjerësisë së brezit të Wan-it tuaj lidh lidhjet tuaja VPN çdo gjë që keni është e pabesueshme për të monitoroni brenda Ndërmarrjes suaj që mundeni merrni disa nga këto lloj mjetesh pulti prej tyre janë jashtëzakonisht të shtrenjta dhe përsëri disa prej tyre janë me kod të hapur nuk e di sa kohë për t'i marrë ato konfigurohen por nuk janë të lehta për t'u vendosur nëse jane te lira le ti hedhim nje sy PS gjerësia e brezit ping duhet të keni një Procesi i serverit PSP është aktivizuar në një tjetër pajisje ndërmjet dy zonave që ju duan të matin gjerësinë e brezit PS ping duhet përdorni një numër porti për serverin dhe ju duhet ta përdorin atë në klient në mënyrë që ata mund të komunikojë nëpërmjet një porti të caktuar Numri Dash B do të tregojë në klienti që do të bëni një Testi i gjerësisë së brezit Serverit ESPN nuk i intereson do të njohë atë që po bëni klienti ju mund të përdorni TCP ose UDP UDP mbani mend se nuk ka kontroll të rrjedhës që mundeni vërtet pomponi të dhëna përmes kësaj ju mundeni merrni nga serveri PSP dhe jo dërgoni tani shumë nga parametrat tuaj janë e njëjta gjë me disa nga testet e tjera mënyrat le të hedhim një vështrim në disa prej tyre unike minus U do të mundësojë UDP Bandwidth në vend të TCP Dash HI kishte disa probleme me histogramin ku është tha se nuk kishte të dhëna të mjaftueshme vështirë të thuash nëse kisha vetëm paqëndrueshmëri vetëm të jenë të vetëdijshëm se unë kam shihet se ka edhe raste që unë është kërkuar për një dash l në të tjera fjalët në të cilat kërkohej një madhësi e kërkuar testin ju mund të përdorni 150 byte ju mund përdorni 1500 bajt që do t'ju tregoj në fakt do të luajmë me disa madhësia e paketës jumbo dhe unë do t'ju tregoj të gjithëve detajet mbi atë kaq diçka e re për gjerësia e brezit është dash unë këtë në fakt na lejon të rrisim numrin e fijeve në procesin PS Hing kështu që të mund të lëvizim më shumë të dhëna më shpejt default është dyfishi i numrit të CPU deri në maksimum 16. tani I në fakt ka bërë tema si 150 120 temat nuk e di nëse kjo i dha me shume te dhena apo jo thote deri ne a maksimumi 16. E injorova dhe e bëra 120 150 dhe unë mund t'i shihja ato temat kështu që nuk jam i sigurt nëse maksimumi është 16 dhe injoron pjesën tjetër të temat që krijoni apo jo këtu është një shembull i konfigurimit tim të testit dhe është shumë e rëndësishme të kuptoni çfarë është ajo që po testoni për shembull ky është stacioni im i administratorit Windows 10 hyper-v ndarja ime prind është e drejtë ja kjo është ajo që unë po e quaj administratorin tim stacioni është në fakt prindi ndarje në këtë kuti fizike kam një përshtatës virtual më pas kaloj në një hiper-v kaloj dhe kaloj në fizike aktuale Hardware ky është një fizik i dyfishtë 10 giga Nick që kam blerë në AliExpress është jashtëzakonisht të lira ka pasur një Shoferi i Microsoft-it që isha shumë i lumtur stabiliteti i gjithë kësaj është gjithmonë dyshoni kur keni të bëni me shitje me pakicë produkte të klasifikuara dhe ju jeni vërtet duke nxitur ata në maksimumin e tyre tani nëse kjo ishte një server me kartë rrjeti të klasës së serverit ndërprerës me cilësi të lartë të drejtuesve të klasës së serverit ju duhet të merrni performancën Rock Solid nga e gjithë kjo pa marrë parasysh se çfarë, por brenda me rastin tim kam të bëj shumë pajisje të kategorisë së konsumit nënpar sepse besueshmëria e kufizimeve të kostos është gjithmonë nje pyetje moj hazovo 10 gigabit 8 Port çelësi që bleva është nën 300 tetë Port 10 Gigabit switch ishte kështu i ri nuk kishte një manual që kam ende për të marrë një përditësim firmware por është 10 gig dhe nuk e di sa i optimizuar është në thelb është e paracaktuar që kam modifikuar disa cilësimet do t'i hedhim një vështrim por nëse është plotësisht i optimizuar në a situatë si kjo apo jo nuk kam ide në këtë pikë atëherë unë jam duke shkuar në një fizike pothuajse një dublikatë e kësaj kuti fizike perseri e njejta dyshe 10 gig Hyper-v kaloni përshtatës virtual dhe më pas ne do të shkojmë në dy VMS të ndryshme kjo është rruga jonë e gjerësisë së brezit, kjo është e gjitha softueri hiper-v switch është një virtual përshtatësi është i gjithë softueri që vërtet ju jeni kanë disa komponentë harduerikë 10 Gigabit porta e dyfishtë ka një hark 10 gig switch dhe ky rrjet 10 koncertesh me port të dyfishtë kartë çdo gjë tjetër është softuer dhe ne do të pompojmë të dhënat e Allahut këto entitete kështu që ne do të shohim disa paqëndrueshmëria këtu është serveri im ESPN ishte pikërisht këtu në këtë VM dhe unë shpërtheva se deri mjaft shumë ai sapo u bë e paqëndrueshme nëse jeni duke bërë këtë lloj testimi me kutitë e shitjes me pakicë është ndoshta më mirë të rindizni shumë jepni gjithçka a mundësi për të rifilluar dhe rifilluar sepse ju jeni duke maksimizuar gjithçka si ju filloni të pomponi të dhëna deri tani unë po keni një makinë tjetër virtuale dhe është ndezur një kartë rrjeti një gigabit këtu e njëjta gjë ka një makinë virtuale switch hyper-v një kartë rrjeti gigabit i lidhur me një port HP një gigabit 12 ndërprerës e kam lidhur me 10-shin tim koncert kështu që ne do të shohim këtë port këtu në ky 10 giga do të jetë një gigabit te kaloni HP në këtë Nic një gigabit dhe në VM kështu që ne jemi duke shkuar për të nga im stacioni i administratorit kryen një test të gjerësisë së brezit përmes këtij qarku pikërisht këtu kështu tonën testi i dytë do të jetë nga administratori stacion përmes hiper-v virtual Nic kaloni kartën e rrjetit 10 gig dhe koncert ndërroni një ndërprerës tjetër 10 gigash Nic hyper-v përshtatës hyper-v në një tjetër virtual makinë ne do të shikojmë në bandwidth përmes kësaj dhe ne do të shikojmë në gjerësia e brezit përmes kësaj ne do të filloni testin tonë për këtë makinë virtuale ne duhet të shohim një lidhje 10 gigabit këtu dhe pastaj një lidhje një gigabit në këtë makinë virtuale dhe ne do të shikojmë në gjerësinë e brezit këtu është makina ime virtuale dhe është konfiguruar si një Server Ping PS duke përdorur Portin 5000 jam kthyer te administratori im Përqendroni psping minus B kështu që ne do të shkojmë detyroj një test të gjerësisë së brezit minus U jemi do të përdor UDP minus I është sa temat që duam të aktivizojmë për të krijuar këtë trafik ne do të bëjmë 16. minus L do të marrim plotësisht avantazhi i paketave jumbo minus dhe ne do të bëjmë një mijë sekonda ping pako sepse kemi të bëjmë me një çelës 10 gigash dhe nuk merr shumë shumë që kjo të ndodhë ne do të shkojmë shkoni në 1.120 duke përdorur Portin 5000, kështu që le të shkojmë përpara dhe bëje atë fillon dërgimi i të dhënave dhe ne mundemi shkoni shikoni çelësin tonë dhe ne mund të shohim këtu se jemi në 99 për qind në atë port një gigabit kështu jemi duke ngopur atë port një gigabit në atë kaloni këtu në njoftimin 10 koncerte po marrim vetëm rreth 34 për qind mos harroni se kjo është ajo që ne kemi 10 koncerte është 34 për qind duke shkuar në këtë mënyrë që ne kemi marrë 99 për qind e këtij trafiku pikërisht këtu thjesht i ngopur kështu që të shkosh në këtë mënyrë është e drejtë plotësisht i ngopur ky është në rregull është mori shumë rezerva, por kjo është ajo që ne po testojmë pikërisht këtu ku jemi në gjashtë përqind dhe kjo do të marrë disa koha kështu bëra një mijë sekonda vetëm për këtë do të qëndronte aktive dhe ne mund të shikonim në atë që po ndodhte edhe unë do të shikoni procesin tim në stacionin tim të administratorit Unë do të shkoj të përpunoj Explorer dhe nëse e vini re ndërsa zbresim në PSP unë jam do të vijë deri te kolonat dhe do të shtojë a kolona vijnë deri te performanca e procesit dhe shtoni ne do të shohim temat dhe unë do të kap këtë kolonë dhe zhvendoseni atë dhe ne mund të shohim tani ne kemi 18 tema që funksionojnë për këtë procesi psping në administratën time stacioni i punës sepse e pyetëm Dash unë ne vendosni një maksimum prej 16. padyshim dy fijet po përdoren vetëm nga aktivitetin e procesit por ne i kemi thënë është maksimumi 16 tani që ka 18. dhe kjo është ajo që pompon këtë

të dhënat është interesante të dihet se tonë Madhësia virtuale është relativisht e vogël që ne kemi mori vetëm rreth dy Megs në virtuale kujtesa ne po marrim vetëm rreth tetë Megs në kujtesën fizike dhe kjo është gjendet ne komplet pune dhe private bytes Unë jam duke shkuar për të ndaluar këtë test sepse kjo do të vazhdonte për një kohë të gjatë Unë do të shkoj përpara dhe Ctrl C dhe le Unë kontrolloj në stacionin tim të punës serverin tim dhe tha se lidhja ekzistuese ishte me forcë mbyllur nga pritësi i largët, kështu që e pa atë kontrolli C është rikthyer përsëri më lër të shkoj kthehu në stacionin tim të administratorit dhe le të thjesht bëni një test të arsyeshëm le të bëjmë vetëm një mijë pako dhe unë do të shoh nëse mund të kapim disa të dhëna histogrami dhe thjesht lëreni atë në parazgjedhje e cila është 20 kova shkojnë deri në fund dhe vini re se është bërë le t'i hedhim një sy statistikat e gjerësisë së brezit të qendrës UDP kjo është sa pako janë dërguar 9014 pako jumbo kjo ishte shuma të të dhënave gjerësia e brezit ishte 385 megabit Më vjen keq megabajt të jetë shumë i kujdesshëm me ato megabajt 385 megabajt 385 megabajt marrë këtu nuk shohim asgjë norma e paketës ishte zero për qind tha jo të dhëna të mjaftueshme për histogram sepse kam 10 gigabit Nix dhe një ndërprerës 10 gigabit I vazhdoi dhe vendosi pako të vogla ne do të shohim se si të konfiguroni të gjithë komponentët tuaj për Pako Jumbo kështu që gjithçka duhet të jetë vendosur për paketat Jumbo kaloni Thye çelësin hiper-v dhe përshtatës virtual, le t'i hedhim një sy procesi që marrim në mënyrë që gjithçka është vendosur për paketat Jumbo dhe më pas ne do ta bëjmë t'ju tregojë se si të provoni për t'u siguruar gjithçka është në rregull, ne do të fillojmë me tonën hasavo switch 10 gigabit po te vish poshtë Unë jam duke kërkuar në web console për të kaloni dhe nëse zbrisni në Port këtu është vendi ku kemi kornizën jumbo Opsionin e kam aktivizuar dhe e kam futur 9014 vlera dhe më pas aplikohet më pas prej sigurisht ju duhet të ruani vrapimin tuaj konfigurimin në startup-in tuaj konfigurimin prandaj sigurohuni që ta bëni se në çelësin tuaj tani le të shkojmë te imja stacioni i administratorit ne do të shkojmë te imja Nick fizik dhe e vendosi atë për Jumbo pastaj ndërprerësi hyper-v dhe pastaj nëse ne kishte një makinë virtuale e cila tani ndarja prind në fakt përdor kaloni hiper-v kështu që nëse shikoni këtu tek ime diagrami për stacionin tim të administratorit këtu është lidhjet e mia të rrjetit nga kontrolli panel ne do të fillojmë me një kaloni fizik dhe ky është një nga këto dy përshtatës rrjeti konvergjent ethernet x540-t2 tani e di që kjo është e drejtë këtu unë do të hap pronat të asaj karte rrjeti ejani këtu për të konfiguruar Nick shkoni te Tab i avancuar dhe paketa nën jumbo ne do të kemi 9014 të thotë në rregull tani ne kemi konfiguruar ndërprerësin Nick fizik tani duhet të merremi me të kaloni hyper-v që është ky mu ketu pra kjo paraqet ndërprerësin hiper-v kështu që përsëri vetitë e klikimit me të djathtën e miut eja këtu te përshtatësi im virtual nën të avancuara dhe paketa jumbo dhe 1914 bajt kështu që paketa ime jumbo tani është konfiguruar për të në thelb këto dy sepse kjo është një ndarja prind këto të dyja veprojnë si një për ndarjen prind kështu për tim njoftimi i dytë i kutisë fizike përsëri duke kërkuar në panelin e kontrollit sepse është thjesht një mënyrë më e mirë për të parë kartat tuaja të rrjetit këtu e shoh fizikun tim që kam një Përshtatës i rrjetit konvergjent Ethernet x540-t2 kjo është e vetmja që është aktivizuar kjo është ajo që po përdor kështu që unë do të kliko me të djathtën e miut përsëri e njëjta gjë konfiguroni atë shkoni te Advanced dhe sigurohuni që paketat jumbo janë aktivizuar, zbrit këtu te çelësi im përsëri konfiguroni dhe më pas sigurohuni që paketat jumbo janë vendosur tani kjo është kjo makinë ajo që ne po shikojmë tani është ndarja prind le të shkojmë në makinë virtuale dhe konfiguroni virtualen përshtatës kështu në këtë makinë kjo virtuale përshtatësi është i veçantë unë duhet të në fakt shkoni në VM dhe konfiguroni këtë përshtatës virtual, kështu që le të hyjmë në këtë është në fakt makina virtuale që jam unë duke përdorur për të testuar kështu që tani jam në përshtatësin virtual përsëri shko këtu paketa jumbo kështu që është mjaft e ndërlikuar në marrjen e gjithë kësaj të saktë kështu që unë vetëm konfigurimi i përfunduar ky përshtatës arsyeja pse nuk e bëra duhet ta bëjmë këtu është kjo Ndarja prind kjo është një virtuale makinë kështu që ndryshimi është se kur konfiguroj ndërprerësin hyper-v ai mund të konfigurojë automatikisht ndarjen prind kur konfiguroj kaloni hiper-v nëse është një makinë virtuale dytësore jo prindi duhet të hyj në atë përshtatës virtual dhe konfiguroni atë për paketat Jumbo tani mbani mend jumbo paketat janë teknikisht korniza jumbo sepse kjo është një kornizë ethernet që mundeni shikoni në këto kuti dialogu që janë duke i quajtur ato pako që është një lloj konfuze sepse janë ethernet korniza prandaj kini parasysh se fjala kornizë dhe paketa është pak e mjegullt kur ne fillojmë të përdorim jumbo vetëm për të kujtuar ju keni korniza dhe njoftime në Wikipedia përdorin fjalën kornizë zakonisht etherneti është 1500 bajt jumbo korniza nëse i keni të gjitha pajisjet që mbështet kornizat jumbo që mund të përdorni më të mëdha se 1500 po thonë këtë zakonisht përdoret 9000 byte por pothuajse çdo cilësim që kam gjetur ishte 9014. thjesht të kujtoj kur të jesh që kanë të bëjnë me një ndarje prind kaloni hyper-v dhe përshtatësi virtual e prindit tuaj R1 kur keni të bëni me një makinë virtuale jo prind ndarjen do të keni hiper-v kaloni në konfigurim si dhe tuajin përshtatës virtual pak konfuz atje midis një ndarjeje mëmë dhe një makinë virtuale brenda tani për të testuar tim qarqe të konfiguruara për paketën Jumbo disponueshmëria ajo që ne do të bëjmë është ne do të shkojmë në stacionin e administrimit ekzekutoni një madhësi shumë të madhe pakete në këtë mënyrë tejkalon 1500 bajt atë standard Ethernet është projektuar për ne do të shkojmë përqindja e paketës 8 000 bajt dhe ne jemi do t'i thuash komandës Ping mos e bëj fragment mos e prish me fjalë të tjera normalisht nëse dërgoj një paketë 8 000 byte përmes kësaj makine virtuale përmes hiper-v kaloni Nick fizik është do ta thyej do të thotë 8 000 bajt më lejoni ta ndaj dhe vendoseni në korniza 1500 bajt dhe Të gjithë janë të lumtur kërkon më shumë kohë për t'u marrë atje, por përfundimisht do të arrijë atje ajo që do të themi është mos copëtojeni nëse ndeshet me ndonjë gjë ky është kufiri prej 1500 byte që do të arrijë Thjesht lëshojeni, kështu që le të shkojmë përpara dhe testojeni ping minus F minus L po shkojmë për të kërkuar një paketë 8 000 byte dhe ne do ta dërgojmë në 19268.0.123 vazhdo dhe shko deri në fund këtu dhe vini re se po kalon vetëm për t'ju treguar se nëse e konfiguroj gabim ndonjë gjë në këtë qark gabimisht do ta heqë këtë tani shkoi bukur kështu që gjithçka nga imja partia mëmë Misioni përmes kaloni përmes kutisë tjetër fizike Hyper-v në VM të përsosur le të konfiguro gabim një gjë dhe shiko çfarë ndodh kështu që unë do të kthehem tek imja përshtatës virtual këtu në prindin tim ndarjen dhe ndërprerësin tim hiper-v që është kjo këtu kështu që unë do të shkoj përpara këtu shkoni në pronat shkojnë në seksionin e rrjeteve këtu Karakteristikat e rrjetit shkojnë te Advanced dhe ne do është caktuar për 9014 dhe ne do ta çaktivizojmë kështu që konfigurova gabim një element të këtij rrugën le të kthehemi dhe të kontrollojmë Unë do të shkoj në shigjetën lart dhe do të shkoj përpara dhe kështu që ju mund të shihni se është duke thënë whoa whoa çfarë do të thotë që nuk mund ta dërgoj këtë 8000 paketë byte përmes këtij komponenti pa u fragmentuar kështu që tregon Unë menjëherë nuk mund ta bëjë këtë, kështu që kjo ju tregon me këtë konfigurim dhe gjithçka para-konfiguruar kur funksionon dhe nëse ju mos keni asgjë në këtë shteg që është konfiguruar gabim për Jumbo paketat do të ndalojë është ose do ta heq atë ose do t'ju japë disa informacion si kjo duke thënë unë vetëm nuk mund ta bëjë këtë tani për të demonstroni të gjitha këto sepse është 10 Rrjeti gigabit që do të jemi duke luajtur me dhe janë pako jumbo çdo gjë ndodh shumë shpejt kështu që çfarë Unë do të duhet të bëj është të sigurohem se çdo test shkon për një kohë të gjatë sepse nëse bëj 10 000 pako është bërë më parë Unë mund të lëviz kutinë time të dialogut në mënyrë që ju mund të shihte diçka të përfunduar kështu që gjërat ndodh shumë shpejt në 10 koncerte kështu që unë po shkoj për të kryer testin shumë të gjatë që bën Gjërat janë të paqëndrueshme sepse unë jam duke pompuar kështu shumë të dhëna kështu që mbaj me mua testin tonë të parë ne do të bëjmë PSP minus B që është do të aktivizohet gjerësia e brezit minus U është UDP minus I do të bëjmë 16 fijet në anën tonë të klientit minus L është do të jetë një madhësi pakete prej 9000 bajt minus n do të bëjmë për një mijë sekonda dhe ne do ta dërgojmë tek 192.168.0.123 dy pika 5000. Po fillon

testin le të shkojmë të hedhim një vështrim në sonë tonë këtu është çelësi ynë dhe ne po vrapojmë me rreth 34 për qind në një port 33 në një port tjetër jo keq Unë jam me të vërtetë pompimin e të dhënave njoftim te dyja jane 10 giga dhe kufizimet fillojnë të vijnë sepse i virtualizimeve që ju keni një kaloni virtualizuar ju keni një përshtatës i virtualizuar kaq shumë kufizimet fillojnë të fillojnë jo sepse të lidhjeve fizike por sepse e virtualizimit ju humbisni disa për shkak drejt virtualizimit po vrapoj në pesë për qind ky është një test i gjatë dhe ne po e bëjmë atë që të mundemi shikoni se çfarë po ndodh përndryshe do të bëhet ka përfunduar para se të mund të lëviz nga një kuti dialogu në tjetrën kjo është makinën virtuale që po e dërgoj për këtë ju ka serverin PSP mund të shohë se është i lidhur e njeh që ne po bëjmë një UDP testi i gjerësisë së brezit dhe jemi në 10 përqind kështu që unë ndalova testin e parë hidhini një sy çfarë bëra në testin e dytë PS ping minus B minus U minus II vendosi të provoj 160 fije minus L lënë bajt në paketë the e njëjta gjë dhe gjithçka tjetër, por unë e ngrita sasia e fijeve le të shkojmë të hedhim një sy në çelës tani po pompojmë 47 dhe 47. pra shtimi i më shumë temave na dha më shumë të dhëna përmes tubit kështu që këtu ju mund të shoh që e kisha 160 tema që ndalova atë një dhe u përpoq 260 fije kaq poshtë këtu psping minus B minus U minus II shkoi ne 260 dhe kur shkova dhe shikova në çelës me të vërtetë nuk kishte asnjë ndryshim kështu që duke shtuar më shumë fijet në këtë pikë nuk dukej se bëni ndonjë ndryshim ne ishim pak a shumë në Max këtu ne e kuptojmë se kuotën tonë Kapaciteti i brezit është më i madh sipas ky ky ndërron monitorin grafik por aftësia jonë aktuale e plotë është relativisht e kufizuar mund të jetë sepse të ndonjërit prej këtyre komponentëve ose a kombinimi i këtyre komponentëve virtualizimi adapters virtuale virtuale çelsin ne nuk e dimë se çfarë është në të vërtetë duke prodhuar të plotë të vërtetë vënë këtë qark por ne e dimë se nuk jemi askund afër tejkalimit të gjerësisë së brezit të asaj kaloni le të bëjmë disa testime më shumë PSP minus B minus U minus Unë do të shkoj kthehuni në 160. nuk dukej ndonjë e mirë shkon mbi atë minus L që jemi do të bëjë paketën 9000 bajt minus n këtu unë në fakt do të bëj vetëm një mijëra pako dhe do të shohim fundin rezultatet këtu ne shohim maksimumin tonë gjerësia e brezit ishte rreth 521 Mega bytes kështu ju mund ta shumëzoni atë me tetë dhe ju do të kishte sa bit në sekondë që është pothuajse një koncert dhe 521 521 dhe pastaj faqja e marrjes është paksa të ndryshme ose rreth gjysma e cent a Shkalla e paketës udb është 67.939 dhe sërish në dokumentacion nuk ka asgjë që e shpjegon këtë UDP norma e paketave asgjë që ju keni vetëm shumë mirë mendoj se është sepse nuk ka asgjë në dokumentacion as në libër kështu është shumë frustruese kur diçka që është bërë kaq shumë përpjekje të zhvillohet dhe ju nuk e keni atë informacionin e nevojshëm për të interpretuar rezultatet më pas bëra të njëjtin test të saktë këtë herë kam shtuar vijën H kështu që do ta bëjmë mblidhni disa të dhëna histogrami dhe këtu thotë jo të dhëna të mjaftueshme për histogramin i cili përsëri mesazhi i gabimit nuk ka asgjë në dokumentacionin që thotë oh ti duhet ta bëni këtë thotë se rriteni madhësia e kërkesës është tashmë 9 000 bytes pas shumë lojërave dhe përpjekjeve dhe duke ndryshuar më në fund gjeta një kombinim në të cilën mora një histogram informacion një që kisha hequr UDP-në plotësisht më duhej të rrisja sasinë e paketat e dërguara kështu që unë shkova 10 000 pako e mia Madhësia e paketës ishte 9014 histogram vetëm 10 kova ose 10 kosha dhe më në fund mora të dhënat e histogramit nga ime nxjerr atë që kam shpenzuar në dorëzim ditë e ditë me psping sidomos me këtë seksion të gjerësisë së brezit shumë frustruese parametrat mendoj E kuptoj që kam luajtur mjaftueshëm opsionet e parametrave për të marrë një ndjenjë të parametrat rezultatet ishin gjithmonë frustruese në atë që rezultatet do të ndryshojnë në prodhimin e tyre nuk kishte dokumentacion që shpjegon se çfarë ishte në para meje je në mëshirën e të drejtës duke u përpjekur për të mirë unë mendoj se kjo do të thotë diçka që ju shqetëson shumë mund të merrni një ide të vonesës së gjerësisë së brezit të gjithë nga këto gjëra është e dobishme është i fuqishëm do të doja më shumë dokumentacion janë përfshirë nuk besoj për një minutë që Mark racinovich i cili shkroi ky mjet nuk e kuptoi gjithçka që po ndodh vetëm një do të kishte pak më shumë dokumentacion e bëri këtë mjet shumë më të dobishëm dhe më pak frustruese z. Vanderpool pse janë ju dëshironi që njerëzit të bëhen anëtarë të kanali juaj nuk e kupton se janë do të duhet të paguajë 299 çdo muaj jashtë e të ardhurave të tyre po i bëj dhe në fakt YouTube merr 30 për qind të kësaj, kështu që ne mos merrni as 299 kur të bëheni a anëtar i prodhimit të teknologjisë Kanali I fillova të mësoj teknologjinë gati 32 vjet më parë dhe kam dhënë mësim kryesisht elektronik në fillim Teknologjia elektronike dhe më pas unë kaloi në Teknologjinë e Informacionit rreth 25 vjet më parë kisha një zotëri të vogël nga Bolivia ai ishte thjesht jashtëzakonisht student energjik dhe më mësonte si të redaktoni skedarët ini në Windows 3.1 dhe

Sapo u lidha me Informacionin Teknologjia nuk shikoi kurrë pas fillimit duke bërë Cisco filloi të bënte të gjitha llojet e kurse në mënyrë që të mund të lëvizja programin tim nga i cili jepja mësim në atë kohë Elektronika në teknologjinë e informacionit dhe unë jam ende në kontakt me Yavier nga Bolivia kursi im i parë teknik në Teknologjinë e Informacionit ishte Windows për grupin e punës 3.11 disa prej jush thjesht po vizatojnë a bosh duhet të jetë shumë kohë më parë telashe rreth 3 janarit 2010 I fillova të merrja leksione në të cilat jepja mësim klasë çdo ditë dhe ne thjesht do të vendosnim një kamera dhe trego dhe shkrepi dhe ishte të papërpunuara dua të them se nuk ka pasur asnjë redaktim kishte vetëm pak redaktim në pjesën e përparme të videos kemi redaktuar pak në pjesën e pasme dhe ne sapo e ngjitëm në YouTube kështu pasi dola në pension gjatë tre të fundit vite që u ktheva në YouTube mund të marr një audiencë teknike serioze Nxënës që do të gjeneronin mjaftueshëm reklama Të ardhura që mund të paguajnë koston bazë që kërkohej për të bërë ato video nëse po mendoni se zoti Vanderpool keni një shtëpi e bukur nuk mund të përballosh ta bësh kjo falas mirë që në fakt nuk është shtëpia ime kjo është kështu që kjo është e vërteta ime zyra dhe atje është dachshund im nën batanije dhe chihuahua ime dyshemeja dhe serveri im HP është pas meje duke u ulur pas murit mora një Kuti Linux përsëri këtu kam marrë shumë teknologjia para meje është me të vërtetë shtëpinë time kështu që ne nuk po përpiqemi të gjenerojmë shumë të ardhura vetëm për të paguar kostoja e këtij lloj trajnimi, por ja në fund të fundit lloji i materialit që ne po krijojmë në këtë kanal është për nxënësit seriozë teknikë ne nuk e bëjmë merrni shumë shikime me fjalë të tjera nëse unë bëra një kanal gatimi dhe po mësoja ju si të gatuaj Barbecue unë mund ndoshta merrni njëqind mijë shikime dhe ne nuk do ta kishim këtë biseda por sepse po krijoj përmbajtje shumë shumë teknike dhe përpiqem ta bëj e bëjnë atë shumë të saktë dhe tërheqës audienca zvogëlon njerëzit që me të vërtetë si kjo lloj përmbajtje që e duan atë angazhues duan atë të saktë dhe duan të mësojnë janë njerëzit që i shikojnë këto videot dhe ky është grupi që paguan për koston kështu që nëse bëheni anëtar se 299 zbres ajo që merr YouTube është ajo që na lejon të ecim përpara ju nuk e bëni duhet të bëhen anëtarë për gjashtë vjet thjesht bëhem anëtar për pesë muaj unë dëshiron të vazhdojë të krijojë përmbajtje kjo është një angazhim teknik dhe është pas kësaj 10 atje në botën e YouTube që me të vërtetë duan të mësojnë, kështu që unë need you a member I need you to partner with me to make this channel successful help us cover our costs that's all we're asking and become a member [Music]

2023-10-04 05:34

Show Video

Other news