StreetCaptains vs Vlissingen | FC Straat League #2

StreetCaptains vs Vlissingen | FC Straat League #2

Show Video

Boys, wij komen jullie halen. Jullie gaan het zwaar krijgen om te winnen. Dit is de derde keer dat je tegen mij zo doet. Vrije trap voor hen. In de FC (WEET NIET) zijn we op zoek naar de grote helden van de kleine velden van deze aanvoerdersballen, zijn er er in heel de wereld maar vijf gemaakt. De enige die deze banden mogen dragen zijn de streetcaptains.

Iedereen die lid is van FC Straat kan dit team uitdagen en als jij als uitdager weet te winnen, dan ben jij met jouw team de nieuwe streetcaptains. Welkom bij de FC Straatleague, oftewel de grote helden van de kleine velden. Dit zijn voor nu de streetcaptains. Dus denk jij dat jij met jouw team de nieuwe streetcaptains kan worden in de FC Straatleague? Meld je dan snel aan via fcstraat.com Ik laat een linkje in de beschrijving achter. En alleen als je lid bent maak je kans om uitgekozen te worden en mag jij je team samenstellen.

De streetcaptains worden is eervol maar er zijn hele vette prijzen te winnen, maar dat zie je later in deze video. Nu gaan we schakelen naar de streetcaptains en ze komen uit Rotterdam. Yes, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Het was een te gekke wedstrijd, een thriller. 10 - 9. De streetcaptains zijn de streetcaptains gebleven. Op dit moment zijn ze lekker aan het chillen.

Calma calma, een beetje tafelvoetballen, een beetje tafeltennissen. En zometeen gaan we de nabeschouwing doen van de wedstrijd en gaan we kijken wie de nieuwe uitdagers zijn. (WEET NIET), jullie zijn nog steeds de streetcaptains. Kan je wat vertellen over die wedstrijd, die zware wedstrijd tegen de boys uit Beverwijk. Hoe ging dat?

Het was heel erg spannend, want eerst stonden wij 2 - 0 voor. Toen stonden zij 5 - 2 voor, toen 7 - 5. Toen gingen ze naar 7 - 7 en toen 9 - 7 voor ons en 9 - 9 stond het. Toen had Daliro de winnende gemaakt als keeper. Toen ik de goal maakte gingen we meteen helemaal los. Iedereen kwam op me af, was wel gewoon leuk.

Alleen de wedstrijd was wel chaos ook, ik had een bloedneus natuurlijk. Paar mooie acties ook hè. - Ja, maar het kon beter. We zijn kritisch? - Moet wel. Ben je trots op je team? - Dat wel. Bij FC Straat zeg ik altijd: Als je het beste uit jezelf wilt halen, zijn er drie dingen die je moet onthouden: voeding, training, ontspanning. Jullie hebben hard gewerkt, jullie hebben ook een beetje gerelaxt, beetje tafeltennis, beetje tafelvoetbal.

Nu is het tijd om goed te gaan eten en jezelf voor te bereiden, want de volgende uitdagers zijn al op jullie aan het wachten! En ze komen uit Zeeland, Vlissingen om precies te zijn. En ik kan je zeggen; je gaat wel wat meemaken, die zijn wel fel. Jullie waren feller tegen Beverwijk. Jullie hadden ook twee overtredingen. Zij hadden er geen een. Ik denk dat je best wel een felle tegenstander kan meemaken straks. Ik begrijp wel dat je heel graag wilt winnen, maar ik denk dat wij gaan winnen.

Maak je borst maar nat. Heb plezier, maar ik hoop wel dat we winnen en dat we de armbanden houden. Ik kijk uit naar een spannende wedstrijd, maar die winst is van ons hoop ik, maar doe wel jullie best en heb lol. Jullie gaan het zwaar krijgen want wij winnen.

Maar sorry, we gaan die wedstrijd winnen. Ik ben Zakaria, ik ben middenvelder mijn specialiteiten, zijn passen en dribbelen. Mijn naam is Soufianne, mijn positie is verdediging, en mijn specialiteiten zijn trucjes maken. Mij naam is Andi, mijn positie is middenvelder en mijn specialiteiten zijn passen en dribbelen. Ik ben Liam, ik ben keeper en mijn specialiteit is duiken. Hoi ik ben Owen, ik ben verdediger of middenvelder, en mijn specialiteit is passen.

Wij komen uit Vlissingen, dit is zo'n pleintje het ligt naast twee splitsingen. Wij komen hier vier keer, drie keer per week minimaal en ik heb Andi gekozen een van de betere spelers omdat hij veel dingen kan en Souffiane ook, trucjes. Liam ook duiken en Owen pasen en schieten. En wij gaan natuurlijk gewoon Vlissingen laat zien wie wij zijn, we gaan hun trots maken. Boys wij komen jullie halen

We gaan die aanvoerdersbandjes oppikken, en gaan er vandoor met de prijs. Als je lid bent van FC straat dan wil jij het beste uit jezelf halen. en hoe haal je het beste uit jezelf, let op drie dingen: voeding, training, ontspanning. En als je lid bent, maak je kans dat jouw vraag hier beantwoordt wordt, zoals die ook van Diego.

Diego stelde een vraag via FCstraat.com waarin hij zegt: Hoe kan ik kalm blijven bij een vrije trap of een penalty? Het belangrijkste is dat je vertrouwt op jouw trap, je hebt niet voor niks zo hard geoefend. En als je alleen maar negatief denkt, bijvoorbeeld ik ga een penalty. Ik hoop niet dat ik hem mis. Dan ga je hem negen van de tien keer ook missen. Dus denk positief en daarom blijf je kalm.

En dan een vraag van Milan. Milan vraagt: Wanneer wordt het eerste toernooi georganiseerd? Nou Milan, het is letterlijk als je naar deze video aan het kijken bent. De FC straatleague oftewel de Champions League van de straten. De Street Captains. En alleen als je maak je kans om uitgekozen te worden als uitdagers. Doe je ding. Ga helemaal los,

want voor je het weet ben jij misschien de klos. Ja toch? We gaan weer terug, want het is tijd voor de battle. De boys van de Intertoys oftewel Boys uit Vlissingen, Zakka de aanvoerder. Zijn jullie ready? So-wie-so. Waarom zijn jullie ready? We zijn er gewoon klaar voor om die aanvoerdersband mee te nemen.

Liam? Je kijkt zenuwachtig. Ben ik niet. Gespannen? Beetje. Warme handen, je bent de keeper he. Soufianne ga je je skills laten zien? Sowieso. Wat is je favoriete skill? Enkelbreker, akka enzovoort. Die ga jij ons laten zien in de wedstrijd. Ja. Serieus? Je weet ook dat je zegmaar rendement moet hebben en zo. Jaja. Wow, eh, ik hou wel van yoga bonito.

Toch een belangrijke wedstrijd, maar ook gewoon skills laten zien. Nu wil ik het ook zien ook. Andi van der Meijde. Andy Aparte naam, waar kom je vandaan? Kosovo man. Is toch Balkan? Ja. Laat straks zien wat je met de bal kan. Owen. Hoi. My man. Ja, ik zie je nu al genieten. Dat is belangrijk vandaag We kunnen wel denken alleen maar aan winnen, maar genieten is ook mooi. Maar winnen is ook leuk. Hey hey.

Wat vind je van deze locatie om hier te voetballen? Het is wel mooi. Dat heb je niet in Vlissingen. Nee, niet onder zo'n grote brug, maar wel andere goeie plekken. Oke Boys We gaan nu even kijken naar de boodschap van de streetcaptains naar jullie toe.

Ik begrijp wel dat je heel graag wil winnen, maar ik denk dat wij gaan winnen. Maak je borst maar nat. De winst is van ons. Jullie gaan het zwaar krijgen, want wij winnen. Wij zijn ready. Wijn zijn ready, ready, steady. Jongens. Wij willen jullie heel veel succes toewensen. Maak Vlissingen trots.

En zorg dat jullie de nieuwe streetcaptains worden. Boys Het is Match Day oftewel de dag van de wedstrijd. Saffuan, Hebben jullie jezelf goed voorbereid? Jaa wij hebben er samen erg veel zin in en ik denk dat het leuk gaat worden en spannend. Hoe hebben jullie jezelf voorbereid dan? Gisteren gingen we trainen samen. Ja en dat was het. Yesser kijk eens naar achteren, kijk eens naar achteren. Oei oei oei.

Ze zijn groot. Nou en, wij zijn goed. Stijn, wat is jouw grote geheim voor vandaag? Alles geven. Heb je veel om te geven, dan? Ja. Heb je nog een bloedneus? Nee nee, is al over. Helemaal klaar? Ja.

Saffuan, ik moet zeggen ze hebben jullie een beetje geanalyseerd. En ze zeggen van hmmm, we kunnen ze wel makkelijk pakken. Makkelijk? We gaan het zo zien, als we alles geven. We kunnen hun pakken. En ik denk wel dat we gaan winnen. En als je kleiner bent, wat moet je dan doen?

Heel veel bewegen. En heel veel passen. Het is tijd om die band om te gaan doen. En jullie tegenstanders te laten zien waar jullie vandaan komen. Het is ijskoud, maar dan nog krijg ik het super warm. Boys, die wedstrijd gaat zo beginnen. Besef goed he, deze prijzen kunnen van jullie zijn.

De gamebox met scherm, Playstation, Fifa, maar nog belangrijker jullie hebben heel veel fans. Nu al. Die fan zijn van jullie. Willen jullie de volgende aflevering weer hier zijn of niet? Ja. Oké, Maak jezelf klaar. De wedstrijd gaat zo beginnen come on boys, come on. Boys, ik ben vandaag de scheidsrechter, maar de bedoeling is dat jullie zoveel mogelijk onderling oplossen.

Dit zijn in iedergeval de regels, het team dat als eerste tien goals maakt heeft gewonnen. Bij drie overtredingen geldt de Shoutout. Bij een uit of achterbal mag je in dribellen en je mag ook onbeperkt wisselen. We gaan pispoten om te bepalen wie er met de bal mag beginnen.

De schat ligt onder en dat betekent dat streetcaptains zometeen beginnen met de Bal. Boys. Luister goed, iedereen wil graag winnen, maar het is belangrijk dat we vandaag super chill zijn.

Breng je hand naar je hart om te beloven dat we vandaag allemaal chill zijn voor elkaar. Yes! Maak jezelf klaar we gaan zo beginnen. Beide teams mogen trouwens een joker inzetten. Wat is de Joker? Dan speel je één tegen één. Die mag zelf bepalen wanneer je de Joker inzet. Saffuan, met welke bal gaan we spelen rood of geel? Geel. Geel, oké. Maak jezelf klaar.

We gaan nu echt echt echt beginnen. 3. 2. 1 Go!. Oooh, kei mooie bal Oeh, 1 -0 . 1- 0 voor de uitdagers.

2 -0, 2 -0. Super snel. We zijn pas een minuut onderweg denk ik. En oooh. Grote kans voor de street captains en hij mist. Hij heeft beloofd om enkel breker te doen, terwijl de bal op de paal gaat.

oooohSaffuan gaat atlijd door. En op de paal. Stijn kijkt goed omhoog, goede bal op Moeriva. Oooh. En dan Yesser met het schot weer een redding.

Oooo 3-0. Ik hoop dat de streetcaptains de rust kunnen bewaren. Er is nog niks aan de hand, net wanneer het leek dat de streetcaptains zouden scoren, zetten de boys van Vlissingen... Ooooh, 4 -0. Het staat 4 -0. Maar ze hebben wel gewoon kansen gekregen, ze hebben hun kansen niet afgemaakt. Het had ook zomaar 4-2 kunnen zijn. Hij heeft het niet gezien. Oooh.

En daar is de 4-1. Ze hebben eindelijk gescoord, dit tankt heel veel zelfvertrouwen bij. Gaat dit voor de ommekeer zorgen? We gaan het zien. Uit voor de streetcaptains, via Andy.

De bal ging via Andy. Ooooh naast. En Zakka, oooh. We gaan wisselen van helft. Het staat 5 -1, maar bij straatvoetbal is alles mogelijk.

Ze moeten gewoon hun koppie niet laten zakken. We gaan weer verder. Oké, spelen. Ooooh, een afstand schot ik wou bijna zeggen afstandsschoten hebben geen nut. Mooie acties, speelt hem af op Owen. Owen heeft het, oooh. Bal bij de keeper. Was een handsbal.

Eerste overtreding gemaakt door de streetcaptains, bij drie overtredingen geld een shootout. En dan, jaaaa. 5 -3. Dan Andy, de man van de rust. Mooie actie en dan gaat hij schieten, hooo weer een redding van Liam. Jesse ooooh, mooie actie weer.

Mouriva ligt te slapen. Stop, stop, stop, 2 overtredingen nu door de streetcaptains nog eentje en dan geldt de shoutout. Oooh, wat een redding weer. Goeie bal, goeie redding. Schieten. Ooooh.

Wat een actie van Souf, 6-3, Riba gaat eruit. Yesser weer erin. En dan nu. Schieten. Oooh, Wat een redding weer van Liam. Het is toch niet normaal wat hij vandaag laat zien. 6-4. De spanning is weer helemaal terug.

Ik zei al alles is mogelijk. Goeie actie van Andy en dan. Het is een echte echte wedstrijd geworden en dan. Oooh, wat een redding. Een dubbele redding van Taliro. En dan 6-5! Wisselen van helft. Lets go boys, 6-5. Souf met een mooie shuffle, speelt hem af, en dan Yesser. Wordt op de huid gezeten.

Mooi voetenwerk van Jesse. En oooooh 6-6. Voor het eerst komen de streetcaptains op gelijke hoogte, het is 6-6. Mouriva heeft balbezit. Oeh goed gespeeld. Ooooh. Dan een schot Oeh, precies op de GoPro.

7-6 Wat een goal van Owen met zijn hak. Tweede paal. Oooh Dit is de derde keer dat je tegen mij zo doet he! Vrije trap voor hun. Wat een redding van Liam. Oooo redding van Taliro.

8-6. Doelpuntenmaker, Andy En ze verwijt het om die ballen te verdragen. En oh wat een redding van Andy. Die moesten ze scoren. Die moesten ze scoren. Op de paal! Waarom niet in één keer? Goed gedaan, door Zakka. 9-6. De uitdagers willen nu de joker inzetten, dat betekent één tegen één, plus keeper.

9-6. Als hij nu scoort, zijn de banden van Vlissingen. Souf met een shuffle en het schot. Oooo, joker voorbij, bal uit. De boys van Vlissingen verwijderd van de banden.

Goeie redding van Liam weer. Alles of niets voor de streetcaptains nu. Ze moeten 4 goals maken. Ze hebben het eerder bewezen, maar kunnen ze het nu ook.

9-7. Wat een goal van Taliro. Een wereldgoal, wat een aanname. Andy en Stijn met de bal, Stijn die gaat.

9-9. Wat gebeurd hier, wat gebeurd hier? Het is 9-9. Weer dezelfde scenario, wel of geen joker? Wel of geen joker? Juist niet, denk na, denk na. Wacht. Doripa zegt nee. Yesser zegt ja. Ze gaan toch de joker inzetten? Wie gaat spelen? Oke bal bij mij Yesser gaat aanvallen. Wie gaat er verdedigen?

En die bal is uit en dat betekent aftrap voor de uitdagers. Alles of niets, hij gaat schieten.Gooit zich er voor. Andy maakt de winnende goal. Vlissingen. Boys wat een wedstrijd, wat een wedstrijd.

Je kan winnen, verliezen. Gelijkspel bestaat niet hier in de FC Straatleague. Saffuan neem ons mee. Wat is er allemaal gebeurd? We speelde goed, maar op het laatst, schoot iemand tegen de keeper. Daarna rebound. Daarna scoorde iemand hem erin. Kan je toch een beetje trots zijn op jezelf? Nee, een beetje. Ik ben echt trots op jullie.

Ik snap dat het nu moeilijk is om te horen, maar ik weet zeker dat iedereen die kijkt uit Rotterdam-Zuid denkt van. Dit zijn echt strijders. Blijf vooral doorgaan, ga niet je hoofd omlaag halen. Ik weet, je hebt misschien helemaal geen zin in wat ik allemaal zeg, maar bij voetbal win je of je leert. En ik hoop dus dat jullie hiervan hebben geleerd en dat jullie doorgaan met waar jullie mee bezig zijn. En dan nu het moment dat de banden worden gewisseld. Dit is pas echt echt echt respect.

Owen jij wil nog wat zeggen naar je tegenstanders toe. Ja hun hebben sowieso goed gespeeld. En sowieso respect dat ze nog zo zijn terugkomen. Maar mogen de beste winnen en de volgende keer kunnen hun misschien wel winnen. Wil je ze nu uitdagen, begin, waar wacht je op Linkje in de beschrijving leen wifi van je buurman, tou-za-niiii.

2021-01-25 14:00

Show Video

Other news