StreetCaptains vs Amsterdam | FC Straat League #3

StreetCaptains vs Amsterdam | FC Straat League #3

Show Video

Veel succes met ons verslaan, want dat gaat heel moeilijk worden. We pakken jullie 100 procent. Jullie moeten niet huilen. We pakken jullie met vuur. Welkom bij de FC Straat League, oftewel van de grote helden van de kleine velden. Dit zijn voor nu de Street Captains. Dus denk jij dat jij met jouw team de nieuwe Street Captains kan worden? {\an8}Meld je dan gratis aan via FCStraat.com {\an8}Ik laat een linkje in de beschrijving achter. Iedereen kan lid worden, waar je ook woont.

Wil jij de nieuwe Street Captains worden? Wil jij vette prijzen winnen? Welke prijs is dat? Zie je later in de video. Eerst stel ik jullie voor aan de Street Captains en ze komen uit Vlissingen. Entrée, entrée. Dit zijn officieel de nieuwe Street Captains. De boys komen uit Vlissingen. Het was een thriller. Ze hebben 10 - 9 gewonnen van de boys uit Rotterdam.

Zaka, wat gaat er door je heen, de aanvoerder van de Street Captains? Ja dat we gewonnen hebben en met het team veel hebben gedaan. Li, ik zie je shinen, bro. - Altijd. Ik zag een paar gekke acties in de game. - Ja man, moet gebeuren. Kan je iets meer vertellen dan Zaka? Blijdschap en dat ik ook gewoon die laatste goal heb afgemaakt.

Souf, je hebt me echt teleurgesteld. Ik zeg je eerlijk. - Sorry sorry. Je had iets beloofd. Wat had je beloofd? - Om WEET NIET te doen. Maar volgende wedstrijd. Maar voor de rest kan je wel terugkijken op een mooie wedstrijd. Als jullie blijven winnen, blijven jullie de Street Captains.

Dus als je in aflevering vijf wint, win je niet alleen maar de titel van Street Captains, maar wat nog meer? - Een game box toch? Dit zijn prijzen ter waarde van duizend euro per game box. De game box met een scherm erin plus PlayStation plus FIFA 21. En dat dankzij bundled. Wie is bundled? Een organisatie die e-sporters en sporters begeleidt, oftewel voetballers.

Zij geven nog eentje weg en die kan van jou zijn. Hoe dan? Volg bundled op Instagram. Ik laat een linkje in de beschrijving achter. Deze man heeft een bijzonder verhaal. Als je hem zag keepen. Hij is niet van steen, hij is van metaal, hij duikt op stenen enzo. Niet één keer, niet twee keer, niet drie keer, maar weet ik veel hoe vaak. Maar jij was eerst voetballer? -Ja Hoe lang ben je nu ook keeper? - Vier maanden precies.

Hoe vond jij de wedstrijd gaan? - We hadden wel al eerder moeten beslissen. We hadden het wel een paar keer uit handen gegeven. Hij heeft wel één van de mooiste goals van de wedstrijd gemaakt. Hoe ging die precies? Ik kreeg die bal ingespeeld en ik schiet hem zo met mijn hak erin. Hoe voelt het nu om die banden te hebben? - Geweldig eigenlijk.

Vroeg of laat wil ik prof worden met FC Straat. Om het beste uit jezelf te halen, moet je letten op drie dingen: voeding, training, ontspanning. Wat is jullie boodschap naar de uitdagers? Jij mag beginnen.

Ik zeg alleen, veel succes. Veel succes met ons verslaan, want dat gaat heel moeilijk worden. Veel succes. Dat is the best.

Jullie moeten nog heel hard trainen om ons te verslaan. Als je vorige aflevering keek, dan weet je wie de beste zijn. Ladies and gentlemen, dit zijn de Street Captains en we gaan nu kijken waar de uitdagers vandaan komen. Ik ben Bilal, ik ben middenvelder en mijn specialiteit is iedereen voorbij komen. Ik ben WEET NIET, ik speel op het middenveld en mijn specialiteit is om assists te geven op de spits. Ik ben WEET NIET, ik ben keeper en mijn specialiteit is om alle ballen uit het doel te halen.

Ik ben Ayoub, mijn positie is middenveld. Mijn specialiteiten zijn goals maken en assists geven. Ik ben Mats, ik ben centraal verdediger en mijn specialiteit is tackelen. Wij zijn Amsterdam-Oost. We voetballen hier bijna elke dag. Dit is ons pleintje geworden en we maken ook iedereen af.

Ik heb dit team samengesteld. Ik vind dat Ayoub heel snel is en sterk aan de bal. Abdullah is heel goed in verdedigen en hij is heel fysiek. En de keeper, ik vind dat hij heel goed kan duiken en hij is gewoon alert op de bal. Ik vind dat Mats heel goed kan koppen, hij heeft goede schoten en is ook sterk aan de bal. Wij worden Street Captains. Wij zijn de besten van heel Oost en we maken ze af.

Street Captains, jullie worden uitgedaagd en we pakken jullie honderd procent. Jullie moeten niet huilen, we pakken jullie met vuur. Ze zijn misschien groot en sterk, maar ik denk dat wij ze gewoon kunnen uitspelen. Als we gewoon goed blijven tikken. - Blijven spelen, niet gefrustreerd raken.

Gewoon hard werken voor elkaar. Maak Amsterdam-Oost trots en maak Vlissingen af! The game is on! Voordat we verder gaan met de wedstrijd, de officiële wedstrijd, eerst even tussendoor een vraag beantwoorden van iemand die lid is van FC Straat. Een voetbalclub voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen. En daar kan je een vraag achterlaten als je ingelogd bent op de website www.fcstraat.com

Ik laat een linkje hier beneden in de beschrijving achter. De grootste voetbalclub van Nederland en daar hoor jij zeker bij. Of je bent al lid.

Sandro is bijvoorbeeld lid. Hij wil het beste uit zichzelf halen en hij heeft naar ons een mail gestuurd en een vraag gesteld waarin hij zegt: Ik kan best goed voetballen. Ik heb ook veel verstand van het spelletje, maar eigenlijk op het veld durf ik niet echt de leiding te nemen. Heb je een tip voor mij? Maak het niet te moeilijk voor jezelf. Als je het moeilijk vindt op het veld, doe het dan stapje voor stapje, zodat je teamgenoten daar ook aan gaan wennen.

Praat met hun één op één in de kleedkamer of tijdens de trainingen. Als je dan op een gegeven moment ziet van hé wacht eens even, volgens mij zitten heel veel teamgenoten samen met mij op één lijn, dan gaat het ook makkelijker worden om op het veld de leiding te nemen. Heel veel succes! Heb je nou ook een vraag, ga dan snel na deze video naar de website, en stel je vraag. Wie weet wordt jouw vraag hier in dit blokje behandeld.

Vroeg of laat wil ik prof worden met FC Straat. We gaan verder naar de game van de Street Captains. De jongens uit de hoofdstad. Ze hebben 93 kilometer gereisd om hier een wedstrijd te spelen. In Rotterdam.

Capitano, aanvoerder, Bilal zijn jullie ready? - Tuurlijk, we zijn ready. We zijn er klaar voor. We gaan voor nummer één natuurlijk. We gaan ze allemaal afmaken. Hebben jullie die banden al gezien? - Nee niet hier, maar gewoon wel thuis enzo. Die zou wel lekker zijn om die arm hè? - Ja, tuurlijk. Er wonen gekke voetballers bij jullie in de buurt IJburg. David Neres woont bij jullie.

Maar ook het grootste talent van Nederland. Hij speelt bij Ajax en Nederlands elftal. En hij wil wat tegen jullie zeggen. Geef de microfoon maar. Yo boys, WEET NIET.

Vandaag, heb ik gehoord, gaan jullie strijden om die aanvoerdersband, bro's. Jullie weten, ik kom ook uit IJburg. Altijd 100. Jullie kunnen het man. Houd die band hier. We kunnen niet verliezen. Ik wens jullie succes en jullie kunnen het man. Rustig. Is dit motivatie? - Tuurlijk, hij is één van de beste voetballers van Nederland. Hij is gewoon ook goed.

We hebben veel getraind enzo. We zagen hem gisteren ook nog. Hij had ons ook succes gewenst daar en we gaan natuurlijk voor de nummer één. Hoe bedoel je hij heeft jullie succes geweest? Was hij gisteren daar? Ja, bij IJburg. Dus ik vraag aan hem een video, maar hij komt nog even persoonlijk langs? Ja ja. - Oké! Is leuk, jullie pleintje. Jullie waren ooit gekozen als tofste pleintje van Nederland.

Maar jullie hebben kunstgras en dit is steen. Die tegenstander, die keeper duikt gewoon op stenen. Ik weet hoe het met jullie keeper is? - Ik ga alles doen. Ik ga duiken, alles. Laat me trouwens weten in de comments welke stad, welk dorp of wat voor plaats jij ook represent.

Luister Bilal, wat wil jij tegen iedereen zeggen uit Amsterdam- Oost? Ik wil zeggen, ten eerste bedankt voor jullie steun. We gaan natuurlijk alles doen om te winnen. We doen het voor jullie. Begin alvast warm te lopen, want de Street Captains komen er zo aan. WEET NIET, je ziet dat het begint met sneeuwen, maar zijn jullie ready? Sowieso. Wat wil je tegen iedereen zeggen uit Vlissingen die nu aan het kijken is? We gaan laten zien wie Vlissingen is We gaan Vlissingen op de kaart zetten.

Waarom ben jij hier? - Ja, Owen is helaas geblesseerd. Maar misschien kan ik het net zo goed als hij doen. Dat is de enige reden dat je een andere speler kan zetten. Als iemand echt geblesseerd is. Owen is echt geblesseerd en hij schijnt goed te zijn. Waar ben je goed in? - Ik ben vooral goed in één tegen één. Dan ben ik best wel dodelijk op het veld. Dus dat gaan we hier ook zo proberen te laten zien.

We gaan niet veel praten. De wedstrijd gaat zo beginnen. Jullie mogen nu voor het eerst de aanvoerdersbanden om gaan doen. Ze zijn misschien groot en sterk, maar ik denk dat wij ze gewoon kunnen uitspelen, als we gewoon goed blijven tikken. We zijn samen een beter team dan zij. WEET NIET. Wij worden Street Captains want wij zijn de beste van heel Oost en we maken ze af.

WEET NIET Ik ben de scheidsrechter, maar de bedoeling is dat jullie zoveel mogelijk onderling oplossen, zoals we dat ook op de pleintjes gewend zijn. Dit zijn in ieder geval de regels. {\an8}We spelen tot de tien. Bij drie overtredingen geldt een shoot-out.

{\an8}Je mag onbeperkt wisselen en uit- en achterballen mag je indribbelen. Jullie mogen gaan pispotten om te bepalen wie de bal krijgt. Zaka WEET NIET en Bilal, kom maar. De Street Captains krijgen de bal. Boys, ik weet dat iedereen heel graag wil winnen. Tuurlijk, dat is mooi,

maar we gaan wel met respect met elkaar om. Respect moet ik niet eens zeggen. We gaan chill met elkaar om. Om te laten zien dat we chill zijn naar mekaar brengen we de hand naar onze borst, naar ons hart. Afgesproken? Het wordt een mooie wedstrijd. Ik heb geen zin om elke keer een shootout te doen.

Ik wil eigenlijk helemaal geen shootout zien, geen overtredingen zoveel mogelijk. Maak jezelf klaar. We gaan zo beginnen. Ik heb zin in een mooie pot. Ik wil entertaind worden, net zoals jullie allemaal. Moge de beste winnen. Begin maar. Zakka, de aanvoerder van de StreetCaptains. En een schot!

Wat een goal. 1-0 voor de StreetCaptains. Met zijn buitenkant links. Gaan we nog enkelbreker zien vandaag? Hij gaat weer schieten. Oe, de toon wordt gelijk gezet. Hier twee personen, hij wil toch de actie maken. Zet de akka. Ayoub gaat, gaat. Schieten! 1- 1. Amsterdam komt terug. Het is gelijk een wedstrijd.

Het staat 2-1. Amsterdam wil niks horen. En dan Zakka, wordt gelijk onder druk gezet door Ayoub, niks aan de hand! Ayoub is gek bezig, Bilal vraagt de bal, Bilal gaat ook schieten.

De redder van [NAAM] Daar is 'ie weer. Even voor de duidelijkheid. De keepers mogen de bal in hun handen hebben op hun hele eigen helft.

Het is een heel klein veld en dat mag. Het is echt een wedstrijd. Oi oi oi. Hij denkt: Ik wil nog wel een keer schieten. Goede bal! Oh en dan. Nee, op de paal! Dat was op de paal, dat is zonde. Ze hadden het 3-1 kunnen maken.

Bilal, Zakka staat vrij. Oh, en dan! Zakka! Doelpunt! 2-2. Bilal met de kapbeweging! Goed gespeeld. Bij de tweede paal. Er wordt een mooie wedstrijd van gemaakt hoor hé.

Oh, goal! Een hattrick van Ayoub. Goeie kapbeweging, Andy Andy Andy. Ayoub, kijk wat hij doet. Wat een mooie hak-bal. En dan Andy. [NAAM] bij hem. Nee! [NAAM] is niet bang.

Hij is klein, maar niet bang. Jammer! Ja, ik weet niet wat die kleine jongens van Amsterdam hebben gegeten, maar ik wil wel het recept weten. Wat zijn ze sterk. Panna! Zonder balbezit, maar was wel mooi gedaan. En dan! En dan, komt daar een schot? Op de paal! Oh, weer zo'n hak van Ayoub! Bij 5 doelpunten gaan we wisselen van helft. Zakka. Op zoek, doet hij het in een keer? Oh, redding van Adam.

Oh, Rabona'tje. En dan, doet hij het? Tweede paal! Ayoub, Ayoub! Weet wat hij doet. Oh dat is een panna zonder balbezit! En dan een schot! Oh! Het staat 4-2. Hij laat hem in de steek. Adam! Ja Bilal ziet dat, Bilal gaat schieten! Dat is een groot risico wat de keeper nam. Dat is zonde, dat is zonde. Yes, jongens, bij vijf goals gaan we even wisselen van helft.

Één vrije trap, van de StreetCaptains. En dan, Andy, goede schijnbeweging. Tweede paal, doelpunt! 5-4. Het is echt superspannend. Slim van Bilal. Oh, dat doet ie toch wel heel erg knap hoor.

En dan? Oh nee wat een kans! En nu Zakka, wat gaat hij doen? Goed gedaan met een shuffle! Doelpunt! 6-4. Aanvoerdersbander Andy. Geweldig he. En Mats schiet! Wat een redding! Ayoub legt die bal neer waar hij wilt. Hij legt ze neer waar hij wil die Ayoub. Gewoon Google Maps. Zo, dat ziet hij ook nog! 7-4. Dit was niet normaal. Een mooie Zidane van Andy. Oh! Wow! 8-4. Wat is dit?

Achterbal, achterbal, achterbal. Via die zak maakt hij een een-twee maar dan is die bal wel achter geweest. Gaat het nog spannend worden? Je hebt de vorige aflevering gezien. Alles is mogelijk. Alles is mogelijk. Ja, doelpunt! 8-5. Sorry? -Joker, joker! - Oke het staat 9-5 en Amsterdam zet nu de joker in. En daardoor als ze scoren kan het helemaal voorbij zijn. Ze spelen één tegen één.

Ze mogen hun aanvaller opstellen en de StreetCaptains een verdediger. Zolang die bal niet uit is, kan er gescoord worden. Go! Het is gewoon klaar! De wedstrijd is beslist in een joker. Vertel even: Wat is er allemaal gebeurd en wat gaat er door je heen? Domme acties, gewoon alles.

Ja, woede gaat gewoon echt door mijn hoofd. Waar ligt het aan dat jullie toch zo makkelijk hebben verloren? Want het is de eerste keer dat een wedstrijd zo snel is beslist. We hadden ze onderschat, zwaar onderschat, waardoor we de wedstrijd weg hebben gegeven. Ik denk dat jullie nu helemaal kapot gaan vanbinnen en toch nog heel relaxed blijven en ik denk dat dat heel mooi is.

Uiteindelijk is het maar een spelletje. Bilal, ik weet niet wat jij allemaal eet, maar toen ik jou zag dacht ik deze gaat echt een probleem krijgen in de wedstrijd. Maar waar komt jouw kracht vandaan? En jouw slimmigheid? Ik train veel gewoon, met mn broers. Daar gaat het toch om? En ik ben veel op straat. Gewoon FC straat toch. Wauw, ja letterlijk FC straat. Je zit niet eens op een voetbalclub. Want je kan op een voetbalclub zetten en op FC straat. Maar jij zit alleen op FC straat natuurlijk.

Wauw, ik ga je wel heel snel brengen naar een club, want ik weet niet wat jij daar nog op de straten doet. Ayoub, ik wil je eigenlijk niet eens het woord geven, want ik weet niet wat je allemaal in die wedstrijd hebt gedaan. De ene goal na de ander. Van tevoren zei je ik ga laag scoren, laag scoren. Dat is wat je deed. Je mag drie zinnen. En daarna pak ik de microfoon van je af.

We hebben gewoon goed samengespeeld. Dat wisten we dat we dat zouden doen. We hebben zeker ook de keeper veel laten uitkomen waardoor we over konden spelen. En ja, ik wist al dat die ballen voor ons waren voordat we speelden. Dat waren drie zinnen en dat is nog een mooi verhaal ook.

Jullie krijgen zometeen de banden van de StreetCaptains, want... ...jullie zijn vanaf nu in de FC Straat league de nieuwe StreetCaptains. Wil jij ze nou ook gaan uitdagen gelijk? Meld je aan via FCstraat.com Het is gratis en wie weet ga ik jou packen en mag jij een team... ...samenstellen om deze boys te verslaan. Wil je trouwens abonneren? Klik hier. Voor meer video's, klik daar. Wil je lid worden van FC Straat? Klik daar. En voor nu zeg ik...

...leen wifi van je buurman. Het is tou-za-ni! En dit zijn de StreetCaptains. Bang!

2021-02-02 15:27

Show Video

Other news