Sunak vow to support Ukraine and counter China, Business as usual. No Change in policy, UK is scr*ed

Sunak vow to support Ukraine and counter China, Business as usual. No Change in policy, UK is scr*ed

Show Video

e huaj dera është e hapur kryeministri është këtu me burrin e saj Më vjen keq që dëgjoj që gjyshja jote vdiq, në fakt po do të mërzitem ti e di e vetmja gjë është se askush nuk mund të më bëjë të jem burrë asgjë po dhe Nuk dua të ngatërrohem me ju, momente të jashtëzakonshme të një historie politike britanike për t'u siguruar që zona si kjo po marrin fondet që meritojnë, sepse ne trashëguam një mori formulash nga partia e punës që hodhi të gjitha fondet në zonat urbane të privuara oh atëherë ata e dini që duheshin zhbërë unë fillova punën e zhbërjes që më lejoni të them së pari unë jam anëtar i pagesave konservatore dhe babai im ishte një kryetar konsistent elektoral dhe um ne mbështesim Borisin dhe unë do të thuaj sipas vlerësimit tim, 80 prej anëtarëve mbështesin Borisin, kështu që këtu jemi dhe perspektiva jonë është e ndryshme nga ju e dini perspektivën e medias tregjet që të dyja vajzat e mia punojnë në qytet, ka shumë algoritme të AI që vijnë nga një ngatërrim i gjerë i tregjet nr w ne nuk mund të lejojmë tregjet dhe mediat të drejtojnë vendin tonë, është një demokraci, ne jemi votuesit dhe ne mbështesim Borisin, kështu që ne duam që Boris të kthehet dhe Boris ka shanset më të mira për të fituar zgjedhjet e përgjithshme herën tjetër, kështu që Rishi nuk do t'i fitojë ato i cili nuk është as britanik për mendimin e shumicës së njerëzve ai nuk është ai nuk është besnikëri amerikane familja e tij është amerikane ata janë njerëz të biznesit indian ai do të shkojë dhe të jetojë në Amerikë pa dyshim se ai nuk e do Anglinë siç bën Boris në rregull um Jerry në dijeninë time um Rishi sunak ka lindur në MB ai shkoi në shkollën Winchester e cila siç e dini është një shkollë publike e themeluar prej kohësh në këtë vend um siç e kuptoj se ai ishte po në fakt ai ka lindur në Spitalin e Përgjithshëm të Southampton um mirë mund të them vetëm një nga shokët e mi unë isha në ushtri një nga shokët e mi ka lindur në Ugandë ai është i bardhë si bora e shtyrë dhe anglishtja e tij si anglisht mund të jetë ai nuk është afrikan është ai sepse ai ka lindur në Ugandë nuk më vjen keq që thjesht po marr Unë jam vetëm picking në faktin se ju tha ju sugjeruat që Rishi Sunak nuk është, nuk është britanik apo anglez dhe nuk e do vendin aq shumë sa Boris Johnson si rezultat, kështu që unë thjesht dua të sqaroj se me ju se ai ka lindur në këtë vend që ai shkoi në një nga shkollat ​​publike prestigjioze më të prodhuara të vendit që ai ka punuar sigurisht në qytet dhe më pas u mor me politikën se ai është njeriu që shumë njerëz e besojnë përmes skemës së pushimit um shpëtoi ekonominë um dhe ju jo mendo se kjo dëshmon se ai është britanik ishte një karton jeshil gruaja e tij dhe biznesi familjar i tyre Fortune gruaja e tij ai hoqi dorë nga karta jeshile para së gjithash dhe me të drejtë dhe ai duhej ta hiqte atë gruaja e tij nuk është britanike ajo mban Amerikën amerikane uh ai vetë është një qytetar britanik, a nuk është ai mirë, shumë njerëz janë gjysma e Al Kaedës janë qytetarë britanikë, por ju nuk e kuptoni, më vjen shumë keq se gjysma e qytetarëve britanikë të al-Kaedës ky djalë është i çmendur tani padyshim që po i mungon pika që Boris Johnson lindi i n Manhattan Boris Johnson nuk ka lindur në Britani Rishi sunak është më britanik se Boris Johnson , por për këtë burrë ai nuk është sepse ka një ndryshim të vogël midis Boris Johnson dhe Richie Sonic çfarë është ajo që mund të identifikoni se çfarë është padyshim ngjyra e tij e lëkurës dhe ju e dini siç thashë në fillim të kësaj jo të gjithë brexiteers janë racistë, por të gjithë njerëzit që të gjithë racistët janë Brexiteers duket dhe duket se është rasti me mbështetësit e Boris Johnson se racistët po mbështesin Boris Johnson pse është mirë sepse ai është i bardhë në në të njëjtën mënyrë që shumë prej tyre po mbështesnin Liz truss mbi Rishi sunak mirëmëngjesi zonja dhe zotërinj mirë se erdhët në videon time të re shpresoj se ju kanë pëlqyer ato klipe shpresoj që ju ndriçuan mëngjesin , kështu që le të kalojmë te çështjet serioze, le të flasim pak për sunacin e Rich dhe mua më kanë thënë se më kanë thënë njerëzit se po vendos disa ligje ku ne nuk lejohemi të flasim për të dhe familjen e tij marrëdhëniet tatimore të gruas së tij um theksi dhe disa të tjera gjërat e saj kështu që mediat britanike nuk do të lejohen të flasin për gjëra të tilla kështu që unë do të përpiqem të them gjithçka që mundem në këtë video para se ai ligj uh të hyjë në fuqi kështu që siç e dini Biden dhe Sunak kishin një telefon thirrja kjo ishte Richard sunax um telefonata e dytë me Bidenin, meqë do të flas se kush është në atë telefon së pari, ju ndoshta mund ta merrni me mend se kush po, por nuk supozova se kisha një telefonatë dhe mund të shihni këtu gjërat janë nuk do të ndryshojë um Sunac i ka premtuar Bidenit se do të vazhdojë me politikat e Borisit, um ai do të jetë i ashpër ndaj Kinës, i ashpër ndaj Rusisë, kështu që kushdo që priste ndonjë burim ndryshimi në qeveri, ndonjë ndryshim në drejtimin jo që nuk do të ndodhë fare në fakt Rishi ndoshta do të dyfishojë gjithçka që ju e dini se ky besim erdhi dhe ajo u dëbua pas 40 ditësh 45 ditësh ajo u përpoq të njëjtën qasje qëndroi i ashpër ndaj Kinës qëndroni i ashpër me Rusinë dhe shikoni se ku e ka marrë atë, e dini se çfarë ka nevojë Britania një lider i fortë që mund uluni dhe mendoni në mënyrë racionale, mendoni me arsye të shëndoshë dhe ndaloni së dëgjuari të gjithë këta idiotë luftënxitës, për fat të keq, Richard Sunat nuk i ka topat për të bërë gjënë e duhur dhe për fat të keq ai nuk është as djali , kështu që telefonata e tij e parë përsëri ashtu si Bliss i beson Briggs tradita dhe e quan zelinskin së pari dhe më pëlqen se si këto gazeta po e pikturojnë atë duke e bërë këtë dhe ju mund ta shihni me telegraf që thotë se Joe Biden ishte telefonata e dytë jashtë shtetit e Rishi Sunak në pm dhe unë dua t'ju kujtoj kur Liz Trust e bëri këtë si mirë Liz truss e quajti um Biden e dyta dhe ajo thirri zelenskin e para dhe ishte një artikull krejtësisht ndryshe aty flitej për besimin e listave duke thyer traditën e um dhe ajo po fyente presidentin e Shteteve të Bashkuara, por asgjë nga këto dua të them shikoni sa qetë e thonë këtë Joe Biden ishte thirrja e dytë e Richard Sunac jashtë shtetit si kryeministër oh sa mirënjohës duhet të ndihen dhe a e dini se çfarë dua të them është krejtësisht ndryshe um ton dhe djali ai thirrja e para është padyshim zelenski dhe kështu, nëse lexojmë këtë artikull dhe shkojmë deri në fund, mund të shihni drejtën e fundit, thotë se zoti Sunac e kishte telefonuar më herët presidentin ukrainas Zielinski duke përsëritur këtë mbështetje të vendosur të Mbretërisë së Bashkuar për luftën e Ukrainës kundër Rusisë. kjo më tregon se kjo më tregon se besimi në listë është saktësisht e njëjta gjë dhe z. sulak tani po ndjek të njëjtën mënyrë si besimi në listën e besimit në listë ishte gjithashtu thirri um zielinski um si telefonata e parë që ajo telefonoi nga ajo në të dytën dhe tani Richard Sunac po bën të njëjtën gjë, kështu që kjo më tregon se Richard Sunac kontrollohet nga të njëjtët njerëz që kontrollojnë listën Trust dhe listro janë shndërruar në një lloj dhie turku një derr gini dhe tani Sunak është në pushtet ai po bën saktësisht të njëjtën gjë listros po e bën këtë më tregon se ai kontrollohet nga të njëjtët njerëz siç kontrollohej Liz trust dhe unë do t'ju them edhe një gjë tjetër do t'ju tregoj diçka tjetër pa u kthyer nga Jeremy Hunt në heqjen e Banker's kufiri i bonusit, kështu që ata kanë ndryshuar gjithçka që ka bërë besimi i listës, përveç anulimit të kësaj heqjeje të kupës së bonusit të Banker-it dhe ju e dini se çfarë është kjo, sepse Sunak dikur punonte në financa ai punonte në një nga bankat më të mëdha besoj është Goldman Sachs ose diçka po Goldman Sachs, kështu që ju më thoni se e dini pse ai do të kthente gjithçka, përveç tavanit të bonusit të Banker-it, kjo më tregon se ai kontrollohet nga bankierët dhe ai gjithashtu po ndjek saktësisht të njëjtën rrugë me besimin më të vogël që bëra unë' nuk e kuptoj pse dikush do ta bënte këtë, dua të them se çfarë ndodhi me Liz Trust-in, ju e dini se do të imagjinoja që dikush me tru do të provonte një rrugë tjetër, ata do të thonë në rregull, çfarë liste besimi kjo nuk funksionoi kështu që unë do të shkoj në këtë drejtim më lër të di se duhen shumë topa për ta bërë se nuk janë vetëm bankierët që përfitojnë nga kompanitë e karburanteve fosile të naftës, si dhe duke bërë një fitim të madh, ndërsa njerëzve në Angli faturat e tyre janë dyfishuar, madje edhe katërfishuar dhe ju kanë histori se si shell dhe BP po bëjnë një vrasje absolute vrasëse um le të besojmë se nuk ishte e gatshme të vendoste ndonjë taksë të papritur mbi ta ajo më tepër vendos taksa mbi njerëzit dhe duket se Rishi Sinak po shkon në të njëjtin drejtim, si dhe këta liderë nuk kanë topa asnjë topa për të sulmuar bankat për të sulmuar guaskën që ju e dini dhe BP dhe kompanitë e tjera të gazit dhe energjisë elektrike sepse ato nuk kanë topa sepse këto janë kompanitë që drejtojnë këtë vend tani ju mund të shihni me listën e politikave të Rusisë sunax besoni politikat e tij saktësisht të njëjta është ende duke përfituar nga këto kompani dhe nga bankierët që përfitojnë kompanitë e karburanteve fosile dhe kjo është arsyeja pse asgjë nuk do të ndryshojë nëse dëshiron shefi nëse zoti Bean është shef kushdo mund të jetë shef kushdo mund të jetë kryeministër për sa kohë që ata i thanë linjës dhe kjo është pikërisht atë që po bën Rishi Sunak ai po tërheq linjën me këto korporata të mëdha që drejtojnë në fakt vendin jo ai, kështu që ai ka përmendur gjithashtu se do të vazhdojë B. anning institutet kineze në universitetet në Mbretërinë e Bashkuar dhe Richard Suneck është zotuar t'i heqë ato në mënyrë që të mund të shihni se ai po ndjek saktësisht të njëjtin qëndrim anti-kinez siç besohet lista saktësisht e njëjtë dhe tani pasi u thirr me Biden, ai ka rënë dakord që ai do të qëndrojë me anti-kinezin e tij. -qëndrimi kinez dhe ai ka rënë dakord të qëndrojë me qëndrimin e tij anti-rus po ashtu është çmenduri është absolutisht çmenduri në këtë në këto Economic Times ju duhen vende si Kina që e dini për të ndërtuar një partneritet ekonomik me ekonominë e dytë më të madhe në botë tashmë Kina është partneri më i madh tregtar i Mbretërisë së Bashkuar, më vjen keq që nuk e kuptoj pse ka ardhur kjo retorikë antikineze veçanërisht gjatë këtyre kohërave të vështira në MB, dua të them se kush tjetër do t'i blejë bonot nëse amerikanët nuk i blejnë ato dhe ju po i dëboni të gjitha investimet kineze Rusët nuk do t'i blejnë ato ju dëbuat të gjithë rusët Investimet si dhe ju dëbuat të gjithë rusët që jetojnë këtu në MB absolutisht e pabesueshme ai është thjesht f duke ndjekur të njëjtën rrugë si besimet e listave absolutisht e pabesueshme , kështu që pikërisht kur menduat se bukuroshja Patel ishte e keqe, Rishi sunak po i çon gjërat një hap më tej, ai po kërkon të ndalojë grevat dhe të ndalojë protestat gjithashtu ne kemi parë që të gjithë kemi parë imazhe të protestuesve në të gjithë Londra të cilët po i spërkasin këto kompani të pasura makinash si ekspozitat e Aston Martin dhe ato të Bentley, sallonet e Lamborghini, po i spërkasin me bojë, ka protestues që shkojnë në muzetë e artit dhe hedhin supë mbi pikturat dhe ka gra që po spërkasin Scotland Yard dhe më pas ju keni parë protestues që bllokojnë rrugët dhe bllokojnë trafikun në fund të ditës, por unë do t'ju them një gjë që nuk është e dhunshme, nuk është protesta e dhunshme dhe ata e bëjnë këtë për publicitet, ju e dini që të hedhësh supë në një pikturë është publicitet dhe njerëzit mund të thonë oh [ __ ] ata po shkatërrojnë artin ata nuk po shkatërrojnë artin ju e dini në fund të ditës këto galeri arti ata të gjithë mbrojnë pikturat e tyre nga njerëzit që i mbulojnë në xhami ku jeni të mirëpritur shkoni në çdo galeri arti çdo pikturë e vetme është e mbuluar me xham sepse ata e dinë se njerëzit do ta prekin ose do ta shkatërrojnë, gjithçka është bërë për publicitet djema dhe duke spërkatur këto kompani makinash si Bentley dhe Aston Martin mund ta përballojnë, ata ndoshta mund ta përballojnë. bëjnë miliona

ata mund ta përballojnë atë, ata mund të shesin një makinë dhe kjo është ajo që ju e dini vetëm sillni pastruesit në të do të jetë vetëm kikirikë për ta në fund të ditës këta protestues po e bëjnë këtë për publicitet dhe tani Sunac në Mbretërinë e Bashkuar do të ndalojë protestat kështu që nëse Unë dal në rrugë dhe ndaloj ju e dini ndaloni së protestuari për krizën e kostos së jetesës, unë mund të arrestohem nëse flas për të, mund të arrestohem kështu që qeveria nuk po shkon më lirinë e fjalës, ju e dini se ka një zonë në Londër që quhet Speaker's Këndi dhe ai Këndi i Kryetarit ishte gjithmonë aty, pasi ju e dini një platformë për fjalën e lirë, ju lejohet të dilni atje dhe të thoni për të folur për çfarë të doni dhe nuk do të arrestoheni, mund të bëni gjithçka. ju dëshironi , por nuk është e vërtetë, ju jeni të mirëpritur të shkoni në YouTube dhe ka imazhe dhe video të njerëzve që arrestohen për të shprehur mendimet e tyre, imazhet aktuale të juve dhe videot e njerëzve që arrestohen dhe këto janë këto video që dini jane postuar ne YouTube nuk ju lejohet te flisni me mendimin tuaj nuk ju pelqen ajo qe thua se do te arrestojne tani sunak do te vendose um ndalimin e grevave dhe protestave nuk e di cfare mendoni per grevat por greva jane mire e di nese nuk ben greve kjo eshte ajo, ti e di qe rroga jote nuk do te rritet keto protesta hekurudhore duke vazhduar protestat e ketyre infermiereve protestat qe po ndodhin avokatet kane protestuar dhe eshte e drejta e tyre ta bejne kete sepse ata ndjehen te nenvleresuar duke e ditur se inflacioni po shkon përmes çatisë dhe ai tha se ju e dini se është e drejtë që njerëzit duan që pagat e tyre të rriten me inflacionin nëse pagat tuaja nuk po rriten, por inflacioni po rritet, atëherë ju jeni ju si një person po humbni para që po fitoni më pak sepse e çfarë bëni në punën tuaj, e dini se nuk është e mjaftueshme për atë që duhet të shpenzoni jashtë , kështu që shihni se çfarë po bën Rishi sunak ai gjithashtu po vendos disa rregulla që ju nuk jeni nuk ju lejohet të flisni për gruan e tij. theksimi i marrëdhënieve tatimore të gruas dhe shumë gjëra të tjera kështu që më duket se ai do të jetë shumë më keq se Liz shumë më keq i huaj kështu që ne të gjithë e dimë për gruan e tij um ajo është një jo-vendbanim ajo fiton rreth 700 50 milion paund nga theksimi sepse ajo është um ju e dini se ajo është një aksionere për theksim dhe më lejoni t'ju tregoj diçka rreth theksit nga mënyra se si kjo është uh faqja e internetit e Infosys um dhe ju mund të shihni të gjitha zyrat e tyre në të gjithë botën dhe gjëja qesharake është me mend se çfarë gjëje qesharake është, shikoni këtë ata ende i kanë zyrat në Rusi, por mediat nuk do t'ju thonë diçka të tillë sepse nuk lejohen të përmendin asgjë për Infosys, ata nuk lejohen të përmendin asgjë rreth Infosys Rusisë në ju dini marrëdhëniet e Rusisë sepse tani ai është p. kryeministër e gjithë kjo do të heshtë nga ajo që kam dëgjuar se gruaja e tij nuk është më e huaj, por nuk e kam parë të konfirmohet askund ju e dini se askush nuk ka folur vërtet për këtë, askush nuk e ka mbuluar me të vërtetë nga shtypi, kështu që unë nuk jam vërtet e sigurt se si po e bën ajo këtë për momentin, kështu që ajo ende po bën 750 780 milion um nga um nga theksi por më parë ajo nuk po paguante asnjë taksë për këtë as edhe një përqind sepse çfarë do të thotë jo-vendbanim nuk paguan tatim mbi fitimet tuaja jashtë shtetit dhe kjo është mënyra se si të pasurit ikin nga mospagimi i taksave dhe kjo është mënyra se si ne të tjerët duhet të paguajmë taksën Njerëz të klasës punëtore, por të pasurit thjesht do t'i shpëtojnë asaj, ata do të mpihen. t raketë ose të gjesh mënyra të tjera për të shmangur taksat dhe për të jetuar jetën si një mbret apo një mbretëreshë

, ndërsa ne të tjerët duhet të vuajmë dhe të paguajmë shuma qesharake të taksave gjëra të tjera që shtypi nuk do t'i përmendë është Richard Sunak që së fundmi ka bërë një pishinë në pronën e tij uh ai është i vërtetë y mori dhjetëra prona në të gjithë botën meqë ra fjala në të gjithë botën në Shtetet e Bashkuara në Dubai në Mbretërinë e Bashkuar shumë vende të tjera në Indi madje dhe ai së fundi ka blerë pishinën e ndërtuar atë në um uh e tij ku jeton në MB dhe gazi fatura ose fatura e rrymes vjen ne 17 000 ne muaj 17 000 ne muaj ai duhet te paguaje faturen por nuk eshte asgje per te sepse eshte miliarder ai dhe gruaja e tij jane miliardere prandaj eshte ndryshim i vogel per te ka pasur nje klip tjeter ai flet se si ai nuk ka miq të klasës punëtore dhe unë ju kam treguar një klip në fillim të këtij emisioni se si ai tha se punëtorët kanë vënë shumë para në zonat e varfra, kështu që ai do ta ndryshojë atë tani ai do t'i lëvizë ato para nga veshët e varfër dhe do të fillojë të vendosë në zonat e pasura që tregon prioritetet e tij kjo është kjo tregon pse është këtu pse është në pushtet dhe gjithashtu duhet të kuptoni se cila është së shpejti vepron theksi lidhja është shumë shumë thellë kështu që bëra shumë hetime dhe shumë njerëz të tjerë e kanë bërë këtë po ashtu, nuk jam vetëm unë , por të gjithë e dinë që vjehrri i tij zotëron theksin, por shumë njerëz nuk e kuptojnë se disa nga politikat britanike sunx do të kontrollohen duke theksuar shembull Rishi Suna dëshiron të nxjerrë një paund dixhital që quhet monedhë Ura në pesë vitet e ardhshme monedhën dixhitale dhe theksi i është dhënë asaj kontratë për ta bërë atë dhe gjëja tjetër është që ju e dini që Wes një nga mbështetësit kryesorë të tij është theksi dhe mundeni shikoni të gjitha këto ju e dini Wes-in dhe këto lidhje të theksuara dhe globalistët janë të gjithë të lidhur djema të gjithë të lidhur është gjithçka që dini është e gjitha për Wes-in dhe Revolucionin e ardhshëm Industrial dhe faktin që po bën saktësisht të njëjtat gjëra si Liz unë duke folur për thirrjen e Zielinski-t, së pari duke telefonuar Biden-in, i dyti, ju e dini mbajtjen e bonusit të Banker-it, dua të them më falni duke hequr qafe kapakët e bonusit të Banker-it, ju e dini se këto janë të gjitha gjëra që i duan neni ose bankierët dhe kjo është pikërisht ajo që Rishi sunak po bën këtë është pikërisht ajo listë që Ross po bën, ju e dini se hyni në listën e ditëve besimi është përjashtuar sepse ajo ishte krejtësisht e paditur para mediave nuk e pëlqente atë intervistat e saj ishin të tmerrshme konferencat e saj për shtyp ishin të tmerrshme dhe njerëzit kishte humbur besimin tek ajo Richard Sunak um flet më mirë se listros ai është më i zgjuar se ai i listros, megjithatë politikat do të jenë saktësisht të njëjta, ju e dini që listross në thelb bëri një politikë që nuk funksionoi dhe u dëbua, u përjashtua sepse paundi ra por une po te them po te them kete e di nese kjo e di nese Richard sinner vazhdon me te njejtat politika te tij dhe Vazhdon me ate qe po ben tani edhe paundi do te shembet shume shpejt nuk do te behet me mire për Mbretërinë e Bashkuar në fakt do të përkeqësohet, mos harroni se dimri po vjen muajin tjetër, ju e dini se gjërat nuk do të përmirësohen me Ukrainën , dollari do të forcohet. er obligacionet do t'ju bëjnë të dini më të lira yield-et do të bëhen më të shtrenjta Eksportet e Britanisë po bëhen më të brishta Importet e Britanisë po bëhen më të shtrenjta ju e dini se gjërat nuk do të përmirësohen ju keni normat e interesit um Rritja e bankës Banka e Anglia do të rrisë normat e interesit për njerëzit hipotekat do të rriten kostoja e jetesës po rritet çdo ditë ju e dini se faturat e gazit faturat e energjisë elektrike po rriten . qytetarët e zakonshëm për të mbajtur shtëpinë e tyre të ngrohtë, aftësia për të ngrënë për të ushqyer fëmijët e tyre e gjithë kjo po përkeqësohet nuk do të bëhet më mirë ju e dini që prisja që Richardson të vinte dhe të kishte një ndryshim krejtësisht të drejtimit, por gabova që ai po bën saktësisht të njëjtën gjë gjëja që Liz truss është dhe ndoshta shumë më e keqe kështu që kjo është gjithçka që kam për sot djema më tregoni se çfarë mendoni ju djema mos harroni të më mbështesni në patreon ose vendasit e vlerësoj shumë uh kanale si unë kanë nevojë për atë mbështetje dhe gjithashtu për ju të tjerët thjesht vazhdoni të pëlqeni ndarjen e abonimit shkoni në seksionin e komenteve për algoritmin ndonjë ndihmë të vogël dhe do të shoh në videon tjetër, kujdesuni për momentin

2022-10-28 13:00

Show Video

Other news